Proteine chocolade toet
Dit ga je klaarmaken:
Recept beschrijving
Heerlijk zelfgemaakt koolhydraatbeperkt proteïne chocolade toetje, simpel om te maken en smaakt super lekker!
Benodigde ingrediënten voor 2 porties
- 275 gram hüttenkäse
- 20 gram cacaopoeder (webshop)
- 15 gram whey chocolade (webshop)
- 25 gram erythritol poeder (webshop)
- 10 gram Sukrin gold syrup
Topping
- 10 gram speculoos pasta (Damhert)
- Half speculoos koekje (webshop)
Bereiding
- Doe alles in een blender en blend tot een gladde massa en verdeel over 2 bakjes en zet in de vriezer voor ongeveer 2 uurtjes.
- Smelt de speculoos pasta in de magnetron als de mousse is uitgehard en schenk over de chocolade heen.
- Verkruimel er dan een half speculoos koekje overheen en eet meteen op.
Voedingswaarden per portie
- Kcal 275
- Koolhydraten 9 gram
- Vetten 12.9 gram
- Eiwitten 24.7 gram
Tip voor variatie:
Je kunt dit toetje ook heel makkelijk koolhydraatarm maken, door de topping weg te laten.
Benieuwd naar meer van deze gezonde koolhydraatarme recepten? Bekijk dan mijn kookboeken of kijk eens op mijn instagram @gezonderecepten of mijn Facebook pagina Koken met Lisa
Vind je dit een lekker recept? Deel het met je vrienden:
Interessante artikelen voor een koolhydraatarme levensstijl:
Recept: Cupcakes met jam en witte chocolade botercreme
Recept: Quesadilla met kip en cheddar
Ik ben echt dol op Tex Mex recepten. Je kunt er eindeloos mee variëren, snel en simpel te bereiden en het valt bij veel mensen in de smaak. Deze quesadilla’s met kip en cheddar zet je dan ook zo op tafel!
Lees hier verder: Quesadilla met kip en cheddar
Recept: Rosbief carpaccio met keto brood
Ga terug naar alle koolhydraatarme recepten