logo mobiel

Boek Blijvend Resultaat met Lisa's Maaltijdplanner

Voor méér inzicht en controle over jouw eetpatroon & lichaamsgewicht

Lisa's maaltijdplanner

12 weken maaltijdplanner met o.a.

  • Dagelijks inplannen van ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes
  • Start- weeg- en meetmoment met uitleg
  • Macro's en dagtotaal bijhouden
  • Favoriete recept van de week
  • Wekelijks evaluatiemoment
  • Voldoende ruimte voor notities
  • Lichaamsgewicht tracker
  • Boodschappenlijstjes (uitscheurbaar)
  • Dagelijkse workout of activiteit
  • Aantal uren slaap + water inname bijhouden

Vandaag besteld

Morgen in huis

100% Niet-goed

Geld-terug garantie

Online support

E-mail, App of Tel.

Maaltijdplanner Details & Inhoud

Waarom deze maaltijdplanner

Deze maaltijdplanner helpt je met een gezonde eet- en leefstijlverandering. In 12 weken bouw je een gezond eetpatroon op wat zich vertaalt in een slanker lijf met een stabielere bloedsuikerspiegel.

Om een indruk te krijgen van de maaltijdplanner kun je hieronder een aantal pagina's bekijken of lees verder over de meest voorkomende valkuilen die je met behulp van deze planner kunt voorkomen.

Succes! Liefs Lisa

Doelstelling, start- en weegmoment

weegmoment

Macronutriënten en uitleg dagtotaal

uitleg dagtotaal

Voorbeeld invuldagen

maaltijdplanner invullen

One day or day one!

quote en dag 1

Favoriete recept en weegmoment

favoriete recept

Evaluatiemoment en notities

evaluatie en notities

Valkuilen en oplossingen

In de afgelopen jaren heb ik ontzettend veel mensen geholpen met het opbouwen van een gezonder eetpatroon met minder koolhydraten. De meest voorkomende valkuilen en uitdagingen heb ik met deze maaltijdplanner 'getackeld'.

Valkuil 1. "Als ik honger krijg en dan pas ga bedenken wat ik ga eten, dan kies ik te vaak voor een snelle ongezonde maaltijd met te veel koolhydraten en ongezonde vetten."

Oplossing: In dit boekje plan je vooraf wat je gaat eten en doorbreek je het 'last-minute' patroon. Je leert je op een makkelijke manier gezondere keuzes te maken.


Valkuil 2. "Ik eet gezond, maar ik val niet af. Ik begrijp niet zo goed wat ik fout doe."

Oplossing: door het plannen en invullen wat je daadwerkelijk eet, krijg je inzicht in je eetpatroon. Je kunt eenvoudig zien waar het goed of fout gaat. Je wordt bewust van je eetgedrag en je gaat van denken wat je eet naar weten wat je eet.


Valkuil 3. "Ik weet niet wat ik moet gaan eten en ik heb de boodschappen niet in huis voor andere gerechten. Daarom eet ik vaak hetzelfde."

Oplossing: als je vandaag weet wat je morgen en overmorgen en de dag erna gaat eten, dan kun je daar de boodschappen voor doen. Je zit morgen en overmorgen niet met de vraag wat te eten want je hebt de gezonde keuze al gemaakt.


Valkuil 4. "Als ik gezonder ga eten en op mijn koolhydraat-inname let, dan begin ik vol goede moed maar toch houd ik het dan meestal maar één of twee weken vol."

Oplossing: Kies voor gerechten die jij lekker vindt! Er zijn tienduizenden gezonde koolhydraatarme ontbijtjes, lunches, tussendoortjes en diners. Ontdek wat jij lekker vindt, plan het in en je houdt het vol totdat je niets anders meer wil! Bekijk ook eens mijn receptenboeken waar veel mensen goede resultaten mee behalen.

Vandaag besteld

Morgen in huis

100% Niet-goed

Geld-terug garantie

Online support

E-mail, App of Tel.

low carb recepten