logo mobiel

Klantenservice koolhydraatarmdieet.nl

Staat uw vraag/verzoek hier tussen

Bevestigingse-mail niet ontvangen

Als u een product heeft besteld op de site, dan ontvangt u altijd een bevestiging via e-mail. Het kan in sommige gevallen gebeuren dat de bevestigingsmail in uw SPAM terecht komt. Check voor de zekerheid dus uw ongewenste e-mail/SPAM. Daarnaast kan het even duren voordat u de e-mail ontvangt afhankelijk van de drukte. Mocht u onverhoopt toch geen bevestiging hebben ontvangen, dan kunt u natuurlijk contact opnemen via het contactformulier.

Vragen over een product

Heb je een vraag over een product? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen. Of kijk op de bekijken en bestellen pagina of daar je vraag tussen staat. Staat je vraag daar niet tussen, stuur dan een bericht via het contactformulier of stuur een bericht via Whatsapp.

Verzending en levering

Bij ons geldt: vandaag besteld = vandaag verzonden. Als u op maandag t/m vrijdag vóór 17.00 uur besteld, dan sturen we het dezelfde dag naar u op en wordt het de volgende dag door PostNL. Voorbeeld: u bestelt op dinsdag om 16.00 uur in de middag, dan dragen wij uw bestelling dezelfde dag over aan PostNL en wordt het op woensdag bij u in de brievenbus bezorgd.

Voor bestellingen voor 15:00 uur in Nederland geldt:

Besteld op Verzonden Bezorgd
Maandag Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag Zaterdag
Vrijdag Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Maandag Dinsdag
Zondag Maandag Dinsdag

Voor bestellingen in België geldt

Als u in België woont, dan gelden dezelfde verzend momenten als in de tabel hierboven, PostNL doet er wel iets langer over om in België te bezorgen, dus dan moet u er 1 à 2 dagen bij optellen.

Verzendkosten in Nederland

Voor bestellingen boven de €50,- met bezorgadres in Nederland of België betaalt u géén verzendkosten. Voor bestellingen met bezorgadres in Nederland of België onder de €50,- betaalt u slechts €3,95 verzendkosten.

Andere landen

Voor andere landen gelden de volgende verzendkosten:

  • Duitsland:   €9,95 verzendkosten
  • Frankrijk:   €9,95 verzendkosten
  • Zwitserland:   €9,95 verzendkosten
  • Denemarken:   €9,95 verzendkosten
  • Spanje:   €9,95 verzendkosten
  • Portugal:   €9,95 verzendkosten
  • Kroatië:   €9,95 verzendkosten
  • Zweden:   €9,95 verzendkosten
  • Andere landen (binnen Europa): €9,95 verzendkosten
  • Landen buiten Europa:   neem contact op

Betaalmogelijkheden

U kunt via alle gebruikelijke betaalmanieren producten bij ons afrekenen. Via uw eigen Nederlandse of Belgische bank, creditcard, of met Mobiel bankieren kunt u bij ons betalen.

Betaalmogelijkheden:

Betaalmogelijkheden

Mobiel bankieren/bevestigen:

Mobiel bankieren

Bij iDeal aangesloten banken:

Nederlandse banken

Telefonisch contact

Wil je liever bellen, dan is dat ook mogelijk. Wij geven de voorkeur aan contact via e-mail of Whatsapp, maar u kunt ons ook bellen op: 06-57986034 tijdens de kantooruren van maandag tot/met vrijdag van 09:00 - 18:00.

Contact via Whatsapp

U kunt ons 24 uur per dag een appje sturen: 06-57986034

Andere vraag

Heeft u een andere vraag, dan kunt u deze stellen via het contactformulier

Ik heb een klacht

Als u een klacht heeft, dan betreuren wij dat zeer. U kunt via bovenstaande manieren contact met ons opnemen zodat we dit kunnen oplossen.

Terugsturen van een product

Het komt niet vaak voor merken we, maar het kan natuurlijk zo zijn dat u niet tevreden bent met een product. In dat geval, kunt u het product retour zenden. Heeft u hier vragen over, neem even contact met ons op.

Persoonlijke advies

Persoonlijk advies over voeding wordt enkel via direct contact gegeven. De informatie op koolhydraatarmdieet.nl is geen medisch advies:

De informatie op koolhydraatarmdieet.nl is geen medisch advies. Bij specifieke persoonlijke vragen raden we aan om als eerste stap uw (huis)arts te raadplegen.

Interessante artikelen voor een koolhydraatarme levensstijl:

Lisa kookt koolhydraatarm in de media
Lisa kookt koolhydraatarm in de media

Lisa is met haar koolhydraatarm dieetplan en receptenboek verschillende keren in de lokale media geweest. Bekijk hier de interviews en krantenartikelen. Lees hier verder: In de Media

Koolhydraatarme gehaktballetjes
Recept: Koolhydraatarme gehaktballetjes

Dit is een eenvoudig koolhydraatarm recept voor gehaktballetjes. deze snack gehaktballetjes zijn ideaal voor in het weekend of om te serveren op je verjaardag. Lees hier verder: Koolhydraatarme gehaktballetjes

Diabetes, suikerziekte en het koolhydraatarm dieet
Diabetes, suikerziekte en het koolhydraatarm dieet

Diabetes is de medische naam voor suikerziekte. Het koolhydraatarm dieet is een oplossing om de wisselende bloedsuikerspiegel onder controle en constanter te krijgen. Lees hier verder: Diabetes en het koolhydraatarm dieet

low carb recepten