logo mobiel

Artikelen in de categorie "Over ons"

Over de mensen achter deze website

Informatie koolhydraatarm dieet

Wil je meer te weten komen over wie een bijdrage heeft geleverd aan koolhydraatarmdieet.nl? Deze website is een initiatief van Lisa die met de website 3 doelen voor ogen had:
1: Mensen helpen bij het bereiken van hun ideale lichaamsgewicht. 2: Mensen helpen hun koolhydraatarme levensstijl vorm te geven. 3: Lekkere, gezonde én originele koolhydraatarme recepten delen.

Lees dit artikel of kijk bij Over ons

Twijfel niet en stel je vraag aan ons!

Vragen en contactinformatie

Heb je een vraag, stel deze dan aan ons via het contactformulier. Op werkdagen streven we ernaar om binnen een paar uur op dezelfde dag te reageren. Nog makkelijker is het om je vraag in onze facebook groep te stellen. Alle vragen, opmerkingen of feedback is welkom. Dit kan gaan over het koolhydraatarm dieetplan, over de inhoud van een artikel, over je bestelling of over alles wat met koolhydraatarmdieet.nl te maken heeft.

Lees dit artikel

Klantenservice en vragen over je bestelling

Klantenservice

Wilt u contact met ons opnemen via e-mail, telefooon, Whatsapp, Instagram of Facebook, bekijk dan hier alle mogelijkheden om contact met ons op te nemen. Heeft u vragen over uw bestelling, de website of andere zaken, dan kunt u terecht bij onze klantenservice. we hebben de meestgestelde vragen op een rijtje gezet.

Lees dit artikel

Betaalmogelijkheden en bezorging in NL & BE

Betaalmogelijkheden

Zoals op de foto te zien is bieden wij praktisch alle in Nederland en België gebruikelijke betaalmogelijkheden aan van Ideal tot Creditcard tot Bancontact. Voor bezorgadressen in Nederland betaalt u geen verzendkosten, voor België en andere landen in Europa betaalt u de helft van de totale verzendkosten. Bezorging is mogelijk in heel Europa.

Lees dit artikel

Disclaimer en mogelijke onjuistheden

Disclamer

We hebben de artikelen en informatie op deze website met grote zorg en aandacht samengesteld, echter kunnen er mogelijke onjuistheden zijn 'ingeslopen'. Daarom aanvaren wij geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van de getoonde informatie. Aan de informatie op de website kunnen geen rechten worden ontleend. Indien er sprake is van uitleg bij een onderwerp, dan is dit van algemeen karakter en niet bedoeld als persoonlijk advies.

Lees dit artikel

Privacybeleid en onze privacyverklaring

Privacy

Wij vinden uw privacy belangrijk en dragen zorg voor het vertrouwelijk behandelen van de informatie die u ons verschaft. De verwerking van uw persoonsgegvens gaat in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zoals voorgeschreven door de Europese Unie. Dit houdt in dat wij door u verstrekte informatie geenszins zullen verhuren, verkopen, of delen met derden of op een andere manier verspreiden.

Lees dit artikel

Gebruiksvoorwaarden koolhydraatarmdieet.nl

Gebruikersvoorwaarden

De op deze website gedeelde informatie is enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik. De gebruiker mag deze informatie enkel voor niet-commercieel gebruik nuttigen. De informatie op deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, hergebruik of verveelvoudigen op welke andere wijze dan ook is niet toegestaan. Op deze internetsite is het Nederlands recht van toepassing.

Lees dit artikel

Lisa en haar boek 'Lisa kookt koolhydraatarm'

Lisa kookt koolhydraatarm

Lisa is de drijvende kracht en initiatiefnemer van koolhydraatarmdieet.nl. Op deze foto heeft haar eerste kookboek vast dat recent is uitgebracht: "Lisa kookt koolhydraatarm". Lisa heeft vanzelfsprekend de meeste artikelen, begrippen en recepten geschreven en uitgewerkt. Als je een vraag hebt aan Lisa, dan kun je deze uiteraard stellen via het contactformulier. Als je op andere manieren in contact wilt komen met Lisa of haar wilt volgen op sociale media, dan kan dat via @gezonderecepten

Lees dit artikel
low carb recepten