logo mobiel
Locatie: Home | Over - About us

Artikelen in de categorie "Over ons"

Informatie koolhydraatarm dieet
Over ons

Wil je meer te weten komen over wie een bijdrage heeft geleverd aan koolhydraatarmdieet.nl, lees verder. Deze website is een initiatief van Lisa die met de website 3 doelen voor ogen had:
1: Mensen helpen bij het bereiken van hun ideale lichaamsgewicht. 2: Mensen helpen hun koolhydraatarme levensstijl vorm te geven. 3: Lekkere, gezonde én originele koolhydraatarme recepten delen.

Lees verder
Vragen en contactinformatie
Stel je vraag aan ons

Heb je een vraag, stel deze dan aan ons via het contactformulier. Op werkdagen streven we ernaar om binnen een paar uur op dezelfde dag te reageren. Alle vragen, opmerkingen of feedback is welkom. Dit kan gaan over het koolhydraatarm dieetplan, over de inhoud van een artikel, over je bestelling of over alles wat met koolhydraatarmdieet.nl te maken heeft.

Lees verder
Klantenservice
Klantenservice

Wilt u contact met ons opnemen via e-mail, telefooon, Whatsapp, Instagram of Facebook, bekijk dan hier alle mogelijkheden om contact met ons op te nemen. Heeft u vragen over uw bestelling, de website of andere zaken, dan kunt u terecht bij onze klantenservice. we hebben de meestgestelde vragen op een rijtje gezet.

Lees verder
Betaalmogelijkheden
Betaalmogelijkheden en bezorging in NL & BE

Zoals op de foto te zien is bieden wij praktisch alle in Nederland en België gebruikelijke betaalmogelijkheden aan van Ideal tot Creditcard tot Bancontact. Voor bezorgadressen in Nederland betaalt u geen verzendkosten, voor België en andere landen in Europa betaalt u de helft van de totale verzendkosten. Bezorging is mogelijk in heel Europa.

Lees verder
Disclamer
Disclaimer

We hebben de artikelen en informatie op deze website met grote zorg en aandacht samengesteld, echter kunnen er mogelijke onjuistheden zijn 'ingeslopen'. Daarom aanvaren wij geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van de getoonde informatie. Aan de informatie op de website kunnen geen rechten worden ontleend. Indien er sprake is van uitleg bij een onderwerp, dan is dit van algemeen karakter en niet bedoeld als persoonlijk advies.

Lees verder
Privacy
Privacybeleid

Wij vinden uw privacy belangrijk en dragen zorg voor het vertrouwelijk behandelen van de informatie die u ons verschaft. De verwerking van uw persoonsgegvens gaat in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zoals voorgeschreven door de Europese Unie. Dit houdt in dat wij door u verstrekte informatie geenszins zullen verhuren, verkopen, of delen met derden of op een andere manier verspreiden.

Lees verder
Gebruikersvoorwaarden
Gebruiksvoorwaarden

De op deze website gedeelde informatie is enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik. De gebruiker mag deze informatie enkel voor niet-commercieel gebruik nuttigen. De informatie op deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, hergebruik of verveelvoudigen op welke andere wijze dan ook is niet toegestaan. Op deze internetsite is het Nederlands recht van toepassing.

Lees verder
Lisa kookt koolhydraatarm
Lisa kookt koolhydraatarm

Lisa is de drijvende kracht en initiatiefnemer van koolhydraatarmdieet.nl. Op deze foto heeft haar eerste kookboek vast dat recent is uitgebracht: "Lisa kookt koolhydraatarm". Lisa heeft vanzelfsprekend de meeste artikelen, begrippen en recepten geschreven en uitgewerkt. Als je een vraag hebt aan Lisa, dan kun je deze uiteraard stellen via het contactformulier. Als je op andere manieren in contact wilt komen met Lisa of haar wilt volgen op sociale media, dan kan dat via @gezonderecepten

Lees verder
low carb recepten