logo mobiel

Artikelen over het koolhydraatarm dieet

Beginnen met het koolhydraatarm dieet

beginnen met koolhydraatarme leefstijl

Dit artikel is veel aandacht aan besteed en helpt je op weg als je wilt starten met een koolhydraatarme levensstijl, maar niet goed weet waar je moet beginnen. We leggen stap voor stap uit waarom koolhydraatarme voeding helpt bij het afvallen, hoe het werkt en waarom.

Lees dit artikel

Macro's berekenen hoeveel koolhydraten per dag

Hoeveel koolhydraten per dag

Bereken zelf hoeveel koolhydraten per dag voor jou geschikt is om af te vallen. Met deze reken-hulp bereken je op basis van jouw leeftijd, gewicht, geslacht, lichamelijke activiteit en doelstelling wat voor jou de ideale dagelijkse inname is van eiwitten, koolhydraten en vetten.

Lees dit artikel

Lisa's koolhydraatarm dieetplan van A tot Z

Lisa kookt koolhydraatarm dieetplan

In dit artikel leest u wat u kunt verwachten van Lisa's koolhydraatarm dieetplan. De basis is het boek Lisa kookt koolhydraatarm, meerdere voedingschema's variërend in koolhydraten en calorieën, een boodschappenlijst en uitgebreide uitleg over alle aspecten binnen het koolhydraatarm dieet.

Lees dit artikel

Richtlijnen van het koolhydraatarm dieet

Richtlijnen koolhydraatarm dieet

Om een koolhydraatarme leefstijl makkelijker te maken zijn er een aantal vuistregels en richtlijnen opgesteld. In dit artikel leer je meer over wat wel én niet goed binnen een koolhydraatarm eetpatroon past. We bespreken onder andere hoeveel koolhydraten per dag je nodig hebt, wat het dagtotaal is, en ik geef je tips over verschillende voedingsmiddelen en producten.

Lees dit artikel

Weekmenu's Lisa kookt koolhydraatarm

lisa kookt koolhydraatarm weekmenu

Om je op weg te helpen heb ik verschillende weekmenu's gemaakt zodat er altijd een bij zit die bij jou past. De weekmenu's variëren in het aantal koolhydraten dat je per dag consumeert (koolhydraatbeperkt, koolhydraatarm, keto), in het aantal calorieën dat je consumeert (1200 kcal - 1950 kcal).

Lees dit artikel

Hoe werkt het koolhydraatarm dieet

Gezonde maaltijd

In dit artikel leggen we uit wat het verschil is tussen een koolhydraatarm dieet en een koolhydraatbeperkt dieet. Verder komt aan bod welke voedingsmiddelen wel/niet geschikt zijn zoals: groenten, vlees, melkproducten, en vis, schelp- en schaaldieren.

Lees dit artikel

Koolhydraatarm, koolhydraatbeperkt of toch Ketogeen

keto koolhydraatarm koolhydraatbeperkt

Koolhydraatarm eten helpt bij het afvallen en het verbeteren van je gezondheid. Maar wat is nou precies het verschil tussen koolhydraatarm, koolhydraatbeperkt en ketogeen? Dat heeft allemaal te maken met de hoeveelheid koolhydraten die je per dag binnenkrijgt.

Lees dit artikel

Lisa's koolhydraatarm receptenboek bestellen

receptenboek

Als je Lisa's koolhydraatarm receptenboek en dieetplan direct wilt bestellen, ga dan naar mijn webshop en begin met afvallen met ruim 190 heerlijke koolhydraatarme recepten die de vetverbranding stimuleren en je een verzadigd gevoel geven.

Lees dit artikel

Vragen over het koolhydraatarm dieet

vragen koolhydraatarm dieet

In dit artikel behandelen we de meest gestelde vragen over het koolhydraatarm dieet. Als je een vraag hebt en deze staat hiet niet tussen, twijfel dan niet en voel je vrij om contact op te nemen via het contactformulier.

Lees dit artikel
low carb recepten