logo mobiel

Lisa kookt koolhydraatarm - Bestseller sinds 2019

190 lekkere koolhydraatarme recepten voor een optimale vetverbranding

lisa kookt koolhydraatarm
recepten lisa kookt koolhydraatarm
psylliumbroodjes
wraps van mozarella
waarheid over afvallen
vetten informatie
chocolade truffels
bagels bakken
koolhydraatarm weekmenu
koolhydraatarm voedingsschema

Een compleet dieetplan met:

 • Lisa kookt koolhydraatarm (fysiek boek)
 • 190 koolhydraatarme recepten
 • Weekplanners/voedingsschema's op maat
 • Antwoorden op al je vragen
 • Bonusmateriaal (4x)
 • Actieve Facebook groep

Voor iedereen die:

 • Wil afvallen zonder hongergevoelens
 • Koolhydraatarm en suikervrij wil eten
 • Snel een koolhydraatarme maaltijd op tafel wilt hebben
 • Een koolhydraatarme levensstijl wil proberen of juist verder opbouwen
 • Gezondere bloedsuikerwaarden wil
 • Koolhydraatarm wil leren koken

Gratis bezorging vanaf €50,-

In Nederland & België

100% Niet-goed

Geld-terug garantie

Online support

E-mail, App of Tel.

Wil je de ervaringen, reacties en reviews lezen van anderen die mijn dieetplan hebben aangeschaft? Lees dan hieronder verder.

Het complete koolhydraatarm dieetplan

Lisa's koolhydraatarm dieet bestaat uit 3 onderdelen + bonusmateriaal

Ik (Lisa Tennebroek) heb een volledig dieetplan samengesteld bestaande uit voedingschema's voor verschillende hoeveelheden koolhydraten en calorieën per dag, boodschappenlijstjes en mijn boek Lisa kookt koolhydraatarm met 190 koolhydraatarme recepten. De voedingschema's zijn samengesteld met recepten die terug te vinden zijn in het receptenboek waarbij sommige recepten makkelijk en snel klaar te maken zijn en anderen iets meer tijd vragen. Je kunt direct beginnen met afvallen en je zult veel nieuwe gerechten ontdekken. Bij aankoop van het dieetplan ontvang je dus de volgende drie onderdelen PLUS bonusmateriaal:

 • 1. Koolhydraatarme weekplanners
 • 2. Boodschappenlijstjes & voorraad tips
 • 3. Lisa's koolhydraatarm receptenboek
 • 4. Bonusmateriaal (4x)

1. Voedingschema's en weekplanners

Als je het dieetplan aanschaft krijg je meerdere voedingschema's waaruit je kunt kiezen. De schema's variëren in het aantal calorieën en gram koolhydraten per dag. Vaak is het zo dat mannen meer calorieën verbruiken dan vrouwen en daarom is een ander weekmenu/voedingsschema ook gewenst. Je hoeft de voedingsschema's uiteraard niet te gebruiken. De een wil wat meer gestructureerd beginnen, en de ander wil gewoon koolhydraatarm gaan eten. De weekmenu's bestaan in ieder geval volledig uit de recepten die terug te vinden zijn in het receptenboek wat je ook ontvangt.

koolhydraatarm dieet weekmenu

Voorbeeld voedingsschema

koolhydraatarm voedingsschema

Voorbeeld voedingsschema

2. Voorraad tips en Boodschappenlijst koolhydraatarme recepten

Alle koolhydraatarme recepten zijn natuurlijk voorzien van een duidelijke ingrediëntenlijst zodat je weet wat en hoeveel je nodig hebt van elk ingrediënt. Het receptenboek is bewust samengesteld uit makkelijk te verkrijgen ingrediënten die in elke supermarkt te koop zijn. Om het zo makkelijk mogelijk te maken heb ik ook een uitgebreide boodschappenlijst van koolhydraatarme producten gemaakt zodat je altijd een koolhydraatarme maaltijd (of snack) kunt klaarmaken. Dit maak het laagdrempelig om voor een koolhydraatarme maaltijd te kiezen. We horen van veel mensen dat ze dit erg handig vinden!

3. Lisa's koolhydraatarm receptenboek

Ruim 190 Koolhydraatarme Recepten

In Lisa's koolhydraatarm receptenboek vind je koolhydraatarme ontbijt, lunch en diner recepten met duidelijke (recept)afbeeldingen, ingrediënten en gedetailleerde bereidingswijze. In het boek staan ook recepten voor koolhydraatarme tussendoortjes (gezonde snacks) en bij-gerechten. Bij veel gerechten vind je ook een variatie-tip om variatie aan het gerecht te brengen zodat je het naar jouw eigen wensen kunt 'customizen'. De meeste gerechten zijn eenvoudig te bereiden, dus als je de stapsgewijze bereiding volgt, kan er niets fout gaan. Met de recepten zul je nieuwe smaken en lekkere koolhydraatarme gerechten ontdekken zodat je het afvallen voor jezelf makkelijker en leuker kunt maken. Bij alle gerechten staan ook de macronutriënten vermeld, dus hoeveel gram eiwitten, koolhydraten en vetten het gerecht bevat. Ideaal voor als je strikt bent met afvallen bijvoorbeeld, maar ook gewoon interessant als je een idee wilt krijgen van de voedingswaarden per recept.

Een kleine selectie uit de Koolhydraatarme ontbijt en lunch recepten

Zelfgemaakte zadencrackers

Ontbijtrecepten uit Lisa's receptenboek

Psylliumbroodjes

Ontbijtrecepten uit Lisa's receptenboek

Gevulde avocado met ei

Lunchrecepten uit Lisa's receptenboek

Wat als ik iets niet lekker vind?

Vind je het een recept in een van de weekmenu's niet lekker, dan kun je makkelijk een variant proberen met andere koolhydraatarme ingrediënten. Bij veel recepten vind je ook handige tip om te variëren met ingrediënten of kruiden. Dus mocht je iets niet lekker vinden, dan kun je ook inspiratie vinden in het boek. Vaak blijkt dat wanneer iemand is afgevallen met een low-carb dieet, dat hij/zij een aantal gezonde koolhydraatarme gewoontes blijvt volgen. Hierdoor krijg je meer beheersing over je eigen gewicht. En daar draait het om: uiteindelijk wil je een gezond en slank lijf waarbij je zelf keuzes kunt maken over wat je wel en niet gaat eten zonder weer aan te komen. Zo heb je controle over je eetgewoonten én heb je geen last van het jojo effect.

Een kleine selectie uit de Koolhydraatarme diner recepten

Vegetarische wrap pizza

Dinerrecepten uit Lisa's receptenboek

Kipfilet met citroen en bacon

Dinerrecepten uit Lisa's receptenboek

Koolhydraatarm eten

Dinerrecepten uit Lisa's receptenboek

Kalkoen gehaktballen met groente

Dinerrecept uit Lisa's receptenboek

Kipsaté met bloemkoolnasi

Dinerrecept uit Lisa's receptenboek

Toetjes, snacks en tussendoortjes - allemaal koolhydraatarm

In Lisa's receptenboek vind je ook koolhydraatarme toetjes, snacks en tussendoortjes recepten met mooie foto's en natuurlijk een gedetailleerde bereidingswijze. Een kleine selectie uit de toetjes, snacks en tussendoortjes:

Aardbeien ijsjes

Toetjesrecepten uit Lisa's receptenboek

Koolhydraatarme toetjes

Toetjesrecepten uit Lisa's receptenboek

koolhydraatarme snacks

Toetjesrecepten uit Lisa's receptenboek

Méér dan alleen recepten: wetenschappelijk onderbouwde informatie over voeding

Een gezond en gevarieerd eetpatroon is de basis voor een gezond lijf. Daarom is het belangrijk dat je ook wat kennis opdoet over gezonde voeding en de zogenaamde macronutriënten (koolhydraten, eiwitten, en vetten). Het 1e deel van het boek staat vol met wetenschappelijk onderbouwde informatie over de rol van verschillende soorten voeding. Denk hierbij aan de invloed van vezels, e-nummers, vitamines, alcohol, koolhydraten, zoetstoffen, eiwitten en vetten op je lichaam en je gezondheid binnen.

Enkele voorbeelden hiervan uit Lisa's boek

De waarheid over afvallen

De waarheid over afvallen uitgelegd

Eitten in het koolhydraatarm dieet

Eiwitten in het koolhydraatarm dieet

Gezonder uiteten tips

Motivatie & gezonder uiteten tips

Vetten in het koolhydraatarm dieet

Vetten in het koolhydraatarm dieet

Koolhydraten, vitaminen en mineralen

Koolhydraten, vitaminen en mineralen

4. Bonusmateriaal

Bonus materiaal (digitaal):

30 gezonde smoothie recepten

Buikspieroefeningen gids

14 detox water recepten

Voorraad en boodschappen tips

Niet tevreden?

geld terug garantie

Ervaringen, reviews en reacties op Lisa's koolhydraatarm dieet

Anne de Groot

Beoordeelde koolhydraatarmdieet.nl met een 9,5

Ik ben lange tijd onzeker geweest over mijn buik en benen waar ik te veel vet had zitten, veel kleren pasten mij niet mooi meer en daar wilde ik verandering in brengen. Ik heb na veel diëten, supplementen (pillen) en pogingen om af te vallen het anders aangepakt. Ik heb eerst een dieet gezocht wat bij me past en waarbij ik nog voldoende 'vrijheid' in heb. En dat is absoluut Lisa's koolhydraatarm dieet. Ik ben in een half jaar 11 kilo kwijtgeraakt en ik ben bijna op mijn streefgewicht van 68 kilo. Ik durf het dieetplan zeker aan te raden.

Vera

Beoordeelde koolhydraatarmdieet.nl met een 10

Wat ben ik blij dat ik het roer heb omgegooid. Ik wilde zo graag afvallen maar het lukte me niet om op gewicht te blijven. Telkens glipte mijn oude gewoonten weer terug in mijn leven en kwam ik weer aan. Ik heb inmiddels gekozen voor een geleidelijke aanpak. Dus eerst 1 dag in de week koolhydraatarm eten, toen twee, daarna 3 enzovoort. Nu eet ik 5 dagen koolhydraatarm en twee dagen eet ik wat ik wil. Dit was een idee van Lisa nadat ik haar enkele vragen had gesteld. Nu ben ik in staat om zelf mijn gewicht te handhaven en ben ik al 3 maanden op hetzelfde gewicht (59 kilo) waar ik met mijn lengte best wel tevreden mee ben!

Jannie H.

Beoordeelde koolhydraatarmdieet.nl met een 9

Ik vond mezelf al jaren niet fit, weinig energie en te 'vol'. Met name rond mijn buik was ik niet tevreden met mezelf. Ik wilde graag afvallen, maar ik had nog nooit echt een stap genomen door een dieetplan aan te schaffen. Snel 1-2 kilo afvallen met een tijdelijk crash dieet lukte wel maar dat was niet blijvend in mijn geval. Nu kan ik zeggen dat de oplossing simpel is: je hele levensstijl veranderen. Lisa's koolhydraatarm dieet met koolhydraatarme recepten is voor mij de basis geweest van mijn persoonlijke succes.

Reviews op Bol.com

Review Lisa kookt koolhydraatarm
Reacties Lisa kookt koolhydraatarm

Enkele reacties op mijn Instagram @gezonderecepten

Reactie instagram gezonde recepten
Reactie Lisa kookt koolhydraatarm
Reactie koolhydraatarme bagels


Koolhydraatarme broodjes
Koolhydraatarme kipburgers
Koolhydraatarme smoothie reactie

kip stroganoff met bloemkoolrijst
Koolhydraatarm ontbijt
Koolhydraatarm gehaktbrood

Lees hier verder als je nog meer reacties op mijn Instagram pagina @gezonderecepten wilt zien.

low carb recepten