logo mobiel

Het team achter Koolhydraatarmdieet.nl

lisa lacht

Lisa Tennebroek


Lisa heeft www.koolhydraatarmdieet.nl opgericht om mensen meer informatie te kunnen geven over gezonde voeding en het opbouwen van een koolhydraatarm eetpatroon. Vaak denken mensen dat ze alleen nog maar saaie salades, bleekselderij en kipfilet mogen eten bij een gezonde levensstijl. Met haar kookboeken wil ze juist het tegendeel bewijzen en laten zien dat gezonde gerechten ook heerlijk kunnen smaken.
Lees verder over Lisa's visie op voeding & gezondheid

jeroen

Jeroen van den Broek


Jeroen houdt zich bezig met alles omrent de website en functionaliteiten op koolhydraatarmdieet.nl. Met een bachelor en master econometrie houdt hij graag de cijfers achter koolhydraatarmdieet.nl in de gaten. Jeroen is na jaren wetenschappelijk onderzoek gepromoveerd aan de Erasmus universiteit binnen de specialisatie maatschappelijke gezondheid. Hij volgt de laatste onderzoeken omtrent diabetes, continue glucose monitoring en studies naar de impact van koolhydraatarme voeding op de bloedsuikerspiegel en lichaamssamenstelling.

wilma

Wilma van Esch


Wilma staat voor je klaar als je vragen hebt over je bestelling, over recepten op de site en allerlei andere zaken. Wilma is een manusje van alles en is ook betrokken bij de ontwikkeling van de recepten, nieuwe producten en de nieuwsbrieven. Wilma heeft jarenlang ervaring met klantenservice. Heb je vragen, stel deze dan via het contactformulier en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

lisa lacht

Kim Rahil


  • Recepten ontwikkeling
  • Koolhydraatarm bakspecialist

Kim maakt en bedenkt sinds 2023 nieuwe koolhydraatarme recepten die worden gepubliceerd in de recepten sectie. Kim is zelf door keto/koolhydraatarm te eten bijna 30 kilo afgevallen! Ze weet zelf dus heel goed dat voeding en haar recepten een belangrijke bijdrage hebben bij het verliezen van overtollig vet en op een gezond lichaamsgewicht komen.

lisa lacht

Femke


  • Orderpicker
  • Logistiek

low carb recepten