Rechten, Voorwaarden, en Gebruik

Het onderstaande is van toepassing op de website, functionaliteiten en producten van www.koolhydraatarmdieet.nl. Door de website te gebruiken stemt u in met deze Voorwaarden.

Definities

De volgende definities worden gebruikt of genoemd in de algemene voorwaarden.

Eigenaar: de eigenaren, tevens rechthebbenden van de website koolhydraatarmdieet.nl.

Gebruiker: u, de natuurlijke persoon, bezoeker (gebruiker) of rechtspersoon gebruikmakend van de website koolhydraatarmdieet.nl.

Diensten: het aanbieden van informatie en entertainment aan de Gebruiker via de website koolhydraatarmdieet.nl.

Website: alle voor de Gebruiker toegankelijke pagina's op koolhydraatarmdieet.nl.

Producten: de betaalde producten en services die gekocht kunnen worden op koolhydraatarmdieet.nl.

Informatie: alle inhoud in de vorm van artikelen, broncode, afbeeldingen en content op de website koolhydraatarmdieet.nl.


Auteursrecht

Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. Alle auteursrechten ten aanzien van de webpagina's, de inhoud, beeldmateriaal en andere auteursechtelijk beschermde werken op deze website komen toe aan koolhydraatarmdieet.nl. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, hergebruik of verveelvoudigen op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van de informatie op koolhydraatarmdieet.nl is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijk toestemming is gegeven door de rechthebbenden. Ongeautoriseerd en/of oneigenlijk gebruik van de Informatie en content of delen daarvan maakt derhalve inbreuk op de geldende intellectuele rechten

Gebruik van de inhoud

koolhydraatarmdieet.nl verschaft informatie aan haar gebruikers enkel voor persoonlijk gebruik. De gebruiker mag deze informatie enkel voor niet-commercieel gebruik nuttigen. Deze website is bedoeld voor raadpleging via normale internet browsers. Het is niet toegestaan om de website op geautomatiseerde wijze te laten raadplegen door bijvoorbeeld spiders, bots of scripts, met uitzondering van spiders of crawlers ten behoeve van het indexeren van pagina's op koolhydraatarmdieet.nl in openbare zoekmachines. Het is als gebruiker van koolhydraatarmdieet.nl niet toegestaan de broncode te kopiƫren, te wijzigen, te gebruiken als basis voor enig ander werk, of op enigerlei andere wijze te proberen om de broncode te achterhalen.

Toepasselijk recht

Op deze internetsite is het Nederlands recht van toepassing. Door deze internetsite te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met het Nederlands recht. Alle geschillen, met betrekking tot deze internetsite of Disclaimer, zullen ter uitsluitende beslechting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

Beperking aansprakelijkheid

De Gebruiker is zich bewust van en erkent dat de Eigenaar niet aansprakelijk kan worden gesteld voor verlies of schade die mogelijk direct of indirect voortkomt uit het gebruik van de Informatie aangeboden op de Website of aangeboden Producten. De Eigenaar heeft het recht, maar niet de plicht om Informatie die beschikbaar is op de Website te verwijderen.

Producten en services

Op de Website worden verschillende producten en services aangeboden die u kunt kopen op de 'bekijken en bestellen' pagina. Bij de aankoop van producten op koolhydraatarmdieet.nl gaat u akkoord met de voorwaarden vermeld op deze pagina

Producten bestellen

Door uw gegevens (voornaam, achternaam, e-mailadres, adres, postcode, plaats, en land) in het bestelformulier in te vullen. Eventueel kunt u een kortingscode invoeren, die zal nadat u klikt op 'kortingscode controleren' automatisch gecontroleerd worden. Daarna kunt u uw bestelling plaatsen en kunt u kiezen uit de volgende betalingsmogelijkheden:

  • Ideal (ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS, Van Lanschot, Regiobank, Triodos, Knab, Binq, ASN
  • Creditcard (Mastercard, VISA, American Express)
  • Bancontact
  • Paypal
  • Overboeking
  • SOFORT Banking
  • Paysafe Card
  • Bitcoin
  • Belfius

Na de betaling & Producten

Als de betaling door ons is ontvangen (dat wordt automatisch gecontroleerd) dan krijgt u direct toegang tot de producten. Alle producten die u kunt kopen zijn digitale producten in de vorm van 'electronic books', ook wel E-books genoemd. Deze kunt u direct na aankoop downloaden zodat ze meteen in uw bezit zijn. U betaalt dus geen verzendkosten en kunt u de producten op telefoon, tablet or computer openen en gebruiken. Erg handig als u recepten wilt klaarmaken of een recept wilt printen. Op dit moment verkopen wij nog geen fysieke boeken omdat het voor ons als klein bedrijf nog niet kostendekkend is. Daarnaast updaten wij met regelmaat (ongeveer eens per 2 maanden) het receptenboek met de laatste koolhydraatarme recepten en dat is helaas niet mogelijk bij hardcopy boeken.

Gebruik van de producten

Wij leveren digitale producten omdat we de producten dan goedkoper kunnen aanbieden, er zijn geen verzendkosten, en digitale producten geven veel flexibiliteit. De producten worden in .pdf format geleverd. Dit is het meest gebruike format om eenvoudig documenten te openen en bekijken op zowel computer, laptop, tablet als telefoon. Mocht het onverhoopt niet lukken om de producten te openen dan kunt u eerst proberen om ze via uw internet browser te openen (internet explorer, google chrome, firefox, safari). Mocht dit niet lukken dan kunt u gratis Adobe Acrobat Reader downloaden voor gebruik op computer. Wilt u de bestanden op uw telefoon downloaden, dan is dit bij elke Smartphone mogelijk. Probeert u dit eerst zonder apps te downloaden. Lukt het niet, dan kun u als u Acrobat reader hier downloaden.

Niet tevreden, geld terug

Als u niet tevreden bent met de door u gekochte producten, dan bieden wij een niet-goed-geld-terug garantie. Deze garantie is geldig tot en met 14 dagen na uw aankoop. Mocht u niet tevreden zijn dan willen we graag een passende oplossing vinden. De niet-goed-geld-terug garantie is maar op 1 punt niet geldig, dat is bij de veronderstelling dat wij fysieke producten zouden aanbieden. Zoals hierboven en op de verkooppagina vermeld zijn alle producten digitaal en met veel zorg samengesteld. Zoals ook op de verkoop pagina is vermeld, stemt de koper in met de voorwaarden en bent u zich bewust van eigenschappen van de gekochte producten.

Alle hierboven genoemde informatie omtrent de rechten, voorwaarden en het gebruik van de Website zijn van toepassing op elke pagina van koolhydraatarmdieet.nl. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met bovengenoemde.


Disclaimer

De Informatie op koolhydraatarmdieet.nl is door de Eigenaar met grote zorg en aandacht samengesteld, echter, de eigenaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van getoonde Informatie. Aan de informatie op de Website kunnen zoals vermeld geen rechten worden ontleend. Indien er sprake is van uitleg bij een onderwerp of informatie te interpreteren als advies, dan is dit van algemeen karakter. Dergelijke informatie heeft dus geen relevantie voor een specifieke persoonlijke situatie. Daarnaast is de Eigenaar is niet verantwoordelijk voor content en Informatie op de aan deze Website gekoppelde bestanden of websites waarnaar wordt verwezen. De Eigenaar is niet aansprakelijk voor eventuele scahde als gevolg van het bezoekers van de Website.

Door de Website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.Vragen naar aanleiding van deze pagina

Indien u een vraag heeft over de informatie op deze pagina, neem dan contact met ons op via de contactpagina.


Het koolhydraatarmdieet dieetplan:

koolhydraatarm dieet

Koolhydraatarm recept 14 (bladzijde 13)

koolhydraatarme koekjes

Koolhydraatarm recept 19 (bladzijde 19)

koolhydraatarme salade

Koolhydraatarm recept 34 (bladzijde 23)

omelet

Koolhydraatarm recept 41 (bladzijde 32)

avocado koolhydraatarm

Koolhydraatarm recept 67 (bladzijde 41)

gezonde salade