logo mobiel

Rechten, voorwaarden, en gebruik van deze website

Het onderstaande is van toepassing op de website, functionaliteiten en producten van www.koolhydraatarmdieet.nl. Door de website te gebruiken stemt u in met deze Voorwaarden.

Definities

De volgende definities worden gebruikt of genoemd in de algemene voorwaarden.

Eigenaar: de eigenaren, tevens rechthebbenden van de website koolhydraatarmdieet.nl.

Gebruiker: u, de natuurlijke persoon, bezoeker (gebruiker) of rechtspersoon gebruikmakend van de website koolhydraatarmdieet.nl.

Diensten: het aanbieden van informatie en entertainment aan de Gebruiker via de website koolhydraatarmdieet.nl.

Website: alle voor de Gebruiker toegankelijke pagina's op koolhydraatarmdieet.nl.

Producten: de betaalde producten en services die gekocht kunnen worden op koolhydraatarmdieet.nl.

Informatie: alle inhoud in de vorm van artikelen, broncode, afbeeldingen en content op de website koolhydraatarmdieet.nl.


Auteursrecht

Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. Alle auteursrechten ten aanzien van de webpagina's, de inhoud, beeldmateriaal en andere auteursechtelijk beschermde werken op deze website komen toe aan koolhydraatarmdieet.nl. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, hergebruik of verveelvoudigen op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van de informatie op koolhydraatarmdieet.nl is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijk toestemming is gegeven door de rechthebbenden. Ongeautoriseerd en/of oneigenlijk gebruik van de Informatie en content of delen daarvan maakt derhalve inbreuk op de geldende intellectuele rechten

Gebruik van de inhoud

koolhydraatarmdieet.nl verschaft informatie aan haar gebruikers enkel voor persoonlijk gebruik. De gebruiker mag deze informatie enkel voor niet-commercieel gebruik nuttigen. Deze website is bedoeld voor raadpleging via normale internet browsers. Het is niet toegestaan om de website op geautomatiseerde wijze te laten raadplegen door bijvoorbeeld spiders, bots of scripts, met uitzondering van spiders of crawlers ten behoeve van het indexeren van pagina's op koolhydraatarmdieet.nl in openbare zoekmachines. Het is als gebruiker van koolhydraatarmdieet.nl niet toegestaan de broncode te kopiëren, te wijzigen, te gebruiken als basis voor enig ander werk, of op enigerlei andere wijze te proberen om de broncode te achterhalen.

Toepasselijk recht

Op deze internetsite is het Nederlands recht van toepassing. Door deze internetsite te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met het Nederlands recht. Alle geschillen, met betrekking tot deze internetsite of Disclaimer, zullen ter uitsluitende beslechting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

Beperking aansprakelijkheid

De Gebruiker is zich bewust van en erkent dat de Eigenaar niet aansprakelijk kan worden gesteld voor verlies of schade die mogelijk direct of indirect voortkomt uit het gebruik van de Informatie aangeboden op de Website of aangeboden Producten. De Eigenaar heeft het recht, maar niet de plicht om Informatie die beschikbaar is op de Website te verwijderen.

Producten en services

Op de Website worden verschillende producten en services aangeboden. Bij de aankoop van producten op koolhydraatarmdieet.nl gaat u akkoord met de voorwaarden vermeld op deze pagina

Producten bestellen

Door uw gegevens (voornaam, achternaam, e-mailadres, adres, postcode, plaats, en land) in het bestelformulier in te vullen. Eventueel kunt u een kortingscode invoeren, die zal nadat u klikt op 'kortingscode controleren' automatisch gecontroleerd worden. Daarna kunt u uw bestelling plaatsen en kunt u kiezen uit de volgende betalingsmogelijkheden:

  • Ideal (ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS, Van Lanschot, Regiobank, Triodos, Knab, Binq, ASN etc.)
  • Creditcard (Mastercard, VISA, American Express)
  • Bancontact
  • Overboeking
  • SOFORT Banking
  • Paysafe Card
  • Bitcoin
  • Belfius

Na de betaling & Producten

Als de betaling door ons is ontvangen (dat wordt automatisch gecontroleerd) dan krijgt u een bevestiging per e-mail. Op dit moment verkopen wij veelal fysieke producten zoals boeken en bakbenodigdheden. Als u een e-book koopt dan koopt u een digitaal product in de vorm van 'electronic book', ook wel E-book genoemd. Deze kunt u direct na aankoop downloaden zodat ze meteen in uw bezit zijn. U betaalt dus geen verzendkosten en kunt u de producten op telefoon, tablet or computer openen en gebruiken. Erg handig als u recepten wilt klaarmaken of een recept wilt printen.

Niet tevreden, geld terug

Als u niet tevreden bent met de door u gekochte producten, dan bieden wij een niet-goed-geld-terug garantie. Deze garantie is geldig tot en met 14 dagen na uw aankoop. Mocht u niet tevreden zijn dan willen we graag een passende oplossing vinden. Zoals hierboven en op de verkooppagina vermeld zijn alle producten met veel zorg samengesteld. Wilt u gebruik maken van deze garantie, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Bij het retourneren van fysieke producten zijn de verzendkosten voor eigen rekening net zoals wij deze voor de originele verzending hebben betaald.

Alle hierboven genoemde informatie omtrent de rechten, voorwaarden en het gebruik van de Website zijn van toepassing op elke pagina van koolhydraatarmdieet.nl. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met bovengenoemde.

Disclaimer

De Informatie op koolhydraatarmdieet.nl is door de Eigenaar met grote zorg en aandacht samengesteld, echter, de eigenaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van getoonde Informatie. Aan de informatie op de Website kunnen zoals vermeld geen rechten worden ontleend. Indien er sprake is van uitleg bij een onderwerp of informatie ter interpretatie, dan is dit van algemeen karakter. Dergelijke informatie heeft dus geen relevantie voor een specifieke persoonlijke situatie. Daarnaast is de Eigenaar is niet verantwoordelijk voor content en Informatie op de aan deze Website gekoppelde bestanden of websites waarnaar wordt verwezen. De Eigenaar is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van het bezoekers van de Website.

De informatie op koolhydraatarmdieet.nl is geen medisch advies. Bij specifieke persoonlijke vragen raden we aan om als eerste stap uw (huis)arts te raadplegen.

Door de Website te gebruiken stemt u in met en bent u zich bewust van deze disclaimer.

Vragen naar aanleiding van deze pagina

Indien u een vraag heeft over de informatie op deze pagina, neem dan contact met ons op via de contactpagina.

low carb recepten