logo mobiel

Over koolhydraatarmdieet.nl

In 2016 is Lisa de website koolhydraatarmdieet.nl begonnen om mensen te inspireren om gezond én koolhydraatarm te gaan eten. Daarnaast wilde zij haar passie voor koken koppelen aan de wens van veel mensen: overtollige kilo's kwijtraken (afvallen) en gezonder leven.

Lisa heeft na jarenlang experimenteren met koolhydraatarme gerechten en een opleiding tot gewichtsconsulent nu zelf een uitgebreid koolhydraatarm dieetplan opgesteld, met haar eigen boek lisa kookt koolhydraatarm als basis.

lisa koolhydraatarm dieet

Lisa is ook actief op verschillende sociale media, ze vindt het leuk als je haar volgt op Instagram! @gezonde recepten. Je bent ook van harte welkom om lid te worden van Lisa's facebook groep over koolhydraatarm eten of mijn Facebook pagina Koken met Lisa.

Lisa's koolhydraatarm dieet is bedoeld voor mensen die:

 • Koolhydraatarm en suikervrij willen eten
 • Willen afvallen en hun streefgewicht bereiken
 • Nieuwe koolhydraatarme recepten willen ontdekken
 • Willen beginnen met een eigen koolhydraatarme levensstijl opbouwen
 • Meer kennis willen opdoen over gezonde voeding
 • Verantwoorde snacks en tussendoortjes willen proberen
 • Beter willen worden in koolhydraatarm koken

Visie op voeding en afvallen

Een dieet is vaak een tijdelijke oplossing: stop je met het dieet en pak je jouw oude gewoonten op, dan komen de kilo's er snel weer aan. Dit is het bekende jojo-effect. Een koolhydraatarme levensstijl is voor veel mensen heel goed vol te houden omdat de keuze uit koolhydraatarme recepten groot is en als je een bepaalt ingrediënt of gerecht niet lust, dan is er altijd wel een koolhydraatarme variant die wel lekker is. Op mijn website koolhydraatarmdieet.nl vind je voldoende tips en informatie over waarom het koolhydraatarm dieet geschikt is om mee af te vallen en je levensstijl voorgoed te verbeteren. De beloning is een gezond en ziekte-vrij lichaam waar je persoonlijk heel blij mee kunt zijn.

Het is onze missie om mensen te:

 • Helpen met een koolhydraatarme levensstijl opbouwen
 • Helpen bij gezond en blijvend afvallen
 • Inspireren met originele koolhydraatarme recepten
 • Laten ervaren dat gezond én lekker eten heel goed samen gaan

Beginnen met het koolhydraatarm dieet

Wil je beginnen met een koolhydraatarme levensstijl, kijk dan eens op beginnen met het koolhydraatarm dieet. Als je meteen serieus aan de slag wilt, bekijk dan eens mijn dieetplan en boek Lisa kookt koolhydraatarm waarmee ik tienduizenden mensen heb geholpen om een koolhydraatarme levensstijl op te bouwen. Hieronder zie je mijn specialiteit gebundeld in 3 koolhydraatarme kookboeken, voor meer informatie klik/tap je op een kookboek.

Lisa kookt koolhydraatarm deel 1, 2 en 3

lisa kookt koolhydraatarm
lisa kookt koolhydraatarm 2
lisa kookt koolhydraatarm 3

Beoordelingen, reviews en reacties

Over de jaren hebben we (met succes) al meer dan 8000 mensen mogen helpen bij het opbouwen van een gezondere levensstijl. Lees op een van de volgende pagina's de ervaringen, reacties en succesverhalen van anderen:

Lisa in de Media

Lisa heeft verschillende interviews in lokale kranten gehad en regionale radio & televisie zenders. Wil je daar meer over weten kijk dan op de Media pagina

Lisa kookt koolhydraatarm in de krant
Kookboek Lisa Eindhoven

Auteurs op Koolhydraatarmdieet.nl

Lisa Tennebroek

Lisa is de drijvende kracht achter koolhydraatarmdieet.nl en heeft recent haar eerste kookboek uitgebracht "Lisa kookt koolhydraatarm". Lisa heeft vanzelfsprekend de meeste artikelen, begrippen en recepten geschreven en uitgewerkt. Zie hieronder de Instagram en Facebook pagina's die Lisa onderhoudt.

Bekijk lisa's koolhydraatarm dieetplan of lees meer over Lisa in de auteur-sectie. Koolhydraatarmdieet.nl staat ingeshreven bij de kamer van koophandel.

Lees verder over het team achter koolhydraatarmdieet.nl bij de team pagina.


low carb recepten