Red Velvet cakepops
Dit ga je klaarmaken:
Recept beschrijving
Red Velvet cakepops, leuk om te maken van de restjes van de Red Velvet hartjes.
Benodigde ingrediënten voor 16 balletjes
Bereiding
- Weeg de restjes van de Red Velvet cakejes af met de weegschaal. Voeg nu ¼ van dat gewicht aan roomkaas toe. Mix het geheel nu goed door.
- Maak nu balletjes van ca 10 gram en leg deze op een bord. Leg de balletjes minimaal 15 minuten in de vriezer.
- Smelt de witte chocolade volgens de au bain-marie methode en haal de balletjes weer uit de vriezer. Leg een stuk bakpapier op een snijplank. Dip de balletjes in de witte chocolade en draai ze om met een vork. Leg de balletjes met de vork op het bakpapier.
- Versier met het restje witte chocolade de bovenkant van de balletjes. Dit doe je door er een beetje rode kleurstof doorheen te roeren. Spatel dit in een spuitzak en maak er sliertjes van over de balletjes.
- Bewaar ze in de koelkast.
Voedingswaarden per balletjes
- Kcal 100
- Koolhydraten 1 gram
- Vetten 8.8 gram
- Eiwitten 3 gram
- Vezels 1.1 gram
Benieuwd naar meer van deze gezonde koolhydraatarme recepten? Bekijk dan mijn kookboeken of kijk eens op mijn instagram @gezonderecepten of mijn Facebook pagina Koken met Lisa
Vind je dit een lekker recept? Deel het met je vrienden:
Interessante artikelen voor een koolhydraatarme levensstijl:
Recept: Gevulde chocolade eieren
Zelfgemaakte koolhydraatarme gevulde chocolade eieren! Super leuk om te serveren met Pasen.
Lees hier verder: Gevulde chocolade eieren
Recept: Broccoli cheddar soep met hamreepjes
Recept: Roodfruit kwark taartjes
Deze roodfruit kwark taartjes zijn heerlijk zomers, een receptje om je vingers bij af te likken!! Dus hop hop, lekker aan de bak en daarna genieten.
Lees hier verder: Roodfruit kwark taartjes
Ga terug naar alle koolhydraatarme recepten