Benodigde ingrediënten voor 16 balletjes

Bereiding

  1. Weeg de restjes van de Red Velvet cakejes af met de weegschaal. Voeg nu ¼ van dat gewicht aan roomkaas toe. Mix het geheel nu goed door.
  2. Maak nu balletjes van ca 10 gram en leg deze op een bord. Leg de balletjes minimaal 15 minuten in de vriezer.
  3. Smelt de witte chocolade volgens de au bain-marie methode en haal de balletjes weer uit de vriezer. Leg een stuk bakpapier op een snijplank. Dip de balletjes in de witte chocolade en draai ze om met een vork. Leg de balletjes met de vork op het bakpapier.
  4. Versier met het restje witte chocolade de bovenkant van de balletjes. Dit doe je door er een beetje rode kleurstof doorheen te roeren. Spatel dit in een spuitzak en maak er sliertjes van over de balletjes.
  5. Bewaar ze in de koelkast.

Voedingswaarden per balletjes

  • Kcal 100
  • KHD 1 gr
  • Vetten 8.8 gr
  • Eiwitten 3 gr
  • Vezels 1.1 gr

Probeer ook eens deze andere recepten van Lisa

Viscurry recept

Viscurry recept

Probeer eens dit viscurry recept met kabbeljauwfilet, tauge, rode curry pasta en limoen. Een gezond en koolhydraatarm diner recept.

Kerstboompjes choco muffin

Kerstboompjes choco muffin

Koolhydraatarme chocolade kerstboom muffins, super leuk om te maken en heerlijk om te eten!

Cashewnoten ijs

Cashewnoten ijs

Dit cashewnoten ijs vind ik zelf smaken naar pecan ijs en is zo lekker en romig.

Mexicaanse eimuffins

Mexicaanse eimuffins

Mexicaanse eimuffins lekker met bacon of gehakt.

Benieuwd naar meer van deze gezonde koolhydraatarme recepten? Kijk dan eens op mijn instagram @gezonderecepten of mijn Facebook pagina Facebook.com/kokenmetlisa