logo mobiel

Toegevoegde suiker

Door: Lisa

Toegevoegde suiker vind je terug in de vele bewerkte producten die tegenwoordig op grote schaal verkrijgbaar zijn. Producten zoals junkfood, koek, ontbijtgranen, gezoete zuivel, vruchtensap, soep, sauzen en maaltijdpakketten zijn hier een duidelijk voorbeeld van.

Door de fabriek wordt hier doorgaans veel suikers aan toegevoegd om een product meer smaak te geven, wat vaak als gevolg heeft dat mensen er meer en van blijven eten. Aan de snelle verzadiging en suikers kun je daarom verslaafd aan worden.

Ga hier terug naar de kennisbank

Interessante artikelen voor een koolhydraatarme levensstijl:

Tips koolhydraatarm dieet & Schuilnamen voor suike
Tips koolhydraatarm dieet & Schuilnamen voor suike

Er zijn veel verschillende namen voor suikers en koolhydraten. Laat je niet misleiden en volg deze tips in het koolhydraatarm dieet. Lees hier verder: Tips koolhydraatarm dieet & schuilnamen suiker

Over ons - About us
Over ons - About us

Het is onze missie om mensen te helpen met het opbouwen van een koolhydraatarme levensstijl waarmee ze hun ideale gewicht kunnen bereiken en behouden. Lees hier verder: Over ons

Bewust omgaan met koolhydraten
Bewust omgaan met koolhydraten

Alle koolhydraten worden omgezet tot glucose, een brandstof voor het lichaam. Leer je lichaam om vet te verbranden in plaats van koolhydraten. Lees hier verder: Bewust omgaan met carbs - hoe doe jij dat?

Meer waardevolle informatie ontvangen?

Ontvang nu de laatste updates over het koolhydraatarm dieet in je mailbox.

Socials - Like ons!

low carb recepten