logo mobiel

Roerei met spek en tomaat

Door: Lisa

Recept beschrijving

Roerei met spek en tomaat is een lekker koolhydraatarm recept dat goed past binnen een koolhydraatarme levensstijl. Snel en makkelijke bereidingswijze.

Dit ga je klaarmaken:

Roerei met spek en tomaat

Benodigde ingrediënten voor 1 persoon

  • 2 eieren
  • 2 plakjes mager spek
  • ½ tomaat
  • Zout en peper
  • Eventueel wat verse bieslook of basilicum

Bereiding:

  1. Bak in een pan het spek krokant.
  2. Doe de eieren in een andere pan en roer het door elkaar zodat het niet aanbakt. Blijf roeren tot dat het ei gaar is.
  3. Snijd de halve tomaat in plakken, leg ze vast op het bord en doe er wat peper en zout op.
  4. Als het ei en de spek gaar zijn, leg deze dan ook het bord. Voeg naar smaak peper en zout toe en eventueel wat verse bieslook of basilicum.


Benieuwd naar meer van deze gezonde koolhydraatarme recepten? Bekijk dan mijn kookboek Lisa kookt koolhydraatarm of kijk eens op mijn instagram @gezonderecepten

Vind je dit een lekker recept? Deel het met je vrienden:

Interessante artikelen voor een koolhydraatarme levensstijl:

Ontbijtcake met blauwe bessen
Recept: Ontbijtcake met blauwe bessen

Een heerlijk recept voor een koolhydraatarme en glutenvrije ontbijtcake met blauwe bessen. Start je dag goed met deze smaakvolle cake. Lees hier verder: Ontbijtcake met blauwe bessen

Kruidige zalm uit de oven met citroen en groenten
Recept: Kruidige zalm uit de oven met citroen en groenten

Deze heerlijke zalmfilet is niet alleen erg lekker, maar ook voedzaam. Deze koolhydraatarme ovenschotel staat zo op tafel met groenten of frisse salade. Lees hier verder: Kruidige zalm uit de oven met citroen en groenten

Gebakken ei met groente en ham
Recept: Gebakken ei met groente en ham

Een eenvoudig koolhydraatarm recept, gebakken ei met groente en ham. Ideaal als snel ontbijt, meenemen als lunch en vele variaties mogelijk met een omelet Lees hier verder: Gebakken ei met groente en ham

Ga terug naar alle koolhydraatarme recepten

low carb recepten