Dit hartige gerecht voor comfort food (Chileense maïspastei) is een klassiek Zuid-Amerikaans gerecht uit Chili. Zoals jullie weten ben ik met een nieuw boek bezig, een wereldgerechten special, dus ik ben volop aan het experimenteren, proeven en bekijken wat ik in mijn boek wil plaatsen.
De gehaktvulling in dit gerecht wordt gebakken tussen lagen van een romige maïspudding en bovenop een heerlijk krokante korst. Rozijnen en maïs zijn niet koolhydraatarm, daarom heb ik een twist aan dit recept gegeven, zodat het binnen een koolhydraatarm of keto eetpatroon past.
Benieuwd naar meer van deze gezonde koolhydraatarme recepten? Bekijk dan mijn kookboeken of kijk eens op mijn instagram @gezonderecepten of mijn Facebook pagina Koken met Lisa
Enchilada's met een twist! Deze heerlijke groene romige saus is een keertje wat anders dan de rode gehaktvulling die vaak bij enchilada's gegeten wordt. Deze wraps van WeCare bevatten 4,4 gram koolhydraten per stuk, als je zero wraps gebruikt, zijn z Lees hier verder: Enchilada met groene romige saus
Ja wie wil dat nou niet.. een lekkere dikke plak vette cake die proeft naar een brownie en ook nog keto is. Lees hier verder: Vette Choco Cake
Gezonde en verse babyhapjes. Je wilt het beste voor je baby, lees hier hoe je zelf gezonde babyhapjes maakt van groente en fruit en hoe je ze bereidt. Lees hier verder: Gezonde en verse babyhapjes
Ga terug naar alle koolhydraatarme recepten
Ontvang nu de laatste updates over het koolhydraatarm dieet in je mailbox.