Dit hartige gerecht voor comfort food (Chileense maïspastei) is een klassiek Zuid-Amerikaans gerecht uit Chili. Zoals jullie weten ben ik met een nieuw boek bezig, een wereldgerechten special, dus ik ben volop aan het experimenteren, proeven en bekijken wat ik in mijn boek wil plaatsen.
De gehaktvulling in dit gerecht wordt gebakken tussen lagen van een romige maïspudding en bovenop een heerlijk krokante korst. Rozijnen en maïs zijn niet koolhydraatarm, daarom heb ik een twist aan dit recept gegeven, zodat het binnen een koolhydraatarm of keto eetpatroon past.
Benieuwd naar meer van deze gezonde koolhydraatarme recepten? Bekijk dan mijn kookboeken of kijk eens op mijn instagram @gezonderecepten of mijn Facebook pagina Koken met Lisa
Als afvallen niet lukt, dan kan dat tot frustraties leiden. Wellicht zit jouw lichaam nog niet in de vetverbranding stand en krijg je onbewust nog te veel calorieen binnen. Lees hier verder: Afvallen lukt niet wat doe ik verkeerd
Salty caramel magnums, deze zijn zoooo lekker en helemaal koolhydraatarm! Lees hier verder: Salty caramel magnums
Wortelmuffins zijn erg lekker. Hier vind je een koolhydraatarmrecept om zelf wortelmuffins te maken. Ze zijn eenvoudig te maken. Lees hier verder: Koolhydraatarme Wortelmuffins
Ga terug naar alle koolhydraatarme recepten
Ontvang nu de laatste updates over het koolhydraatarm dieet in je mailbox.