Dit hartige gerecht voor comfort food (Chileense maïspastei) is een klassiek Zuid-Amerikaans gerecht uit Chili. Zoals jullie weten ben ik met een nieuw boek bezig, een wereldgerechten special, dus ik ben volop aan het experimenteren, proeven en bekijken wat ik in mijn boek wil plaatsen.
De gehaktvulling in dit gerecht wordt gebakken tussen lagen van een romige maïspudding en bovenop een heerlijk krokante korst. Rozijnen en maïs zijn niet koolhydraatarm, daarom heb ik een twist aan dit recept gegeven, zodat het binnen een koolhydraatarm of keto eetpatroon past.
Benieuwd naar meer van deze gezonde koolhydraatarme recepten? Bekijk dan mijn kookboeken of kijk eens op mijn instagram @gezonderecepten of mijn Facebook pagina Koken met Lisa
Deze koolhydraatarme milkshake met amandelmelk, framboze, bosbessen en aardbeienis ontzettend lekker en gezond om de dag mee te beginnen. Lees hier verder: Koolhydraatarme milkshake
Een bekend chinees gerecht in een koolhydraatarm jasje. Probeer zelf mijn tjap tjoy met kerrie, kippendijen, paprika en tauge. Lees hier verder: Tjap tjoy met kerrie en kip
Gevulde portobello met pancetta, sjalot, kruidenroomkaas en gehakte walnoten. Een heerlijk en gezond koolhydraatarm recept. Een heerlijk koolhydraatarm recept. Lees hier verder: Gevulde portobello
Ga terug naar alle koolhydraatarme recepten
Ontvang nu de laatste updates over het koolhydraatarm dieet in je mailbox.