logo mobiel

Kaneel milkshake

Dit ga je klaarmaken:

Kaneel milkshake

Recept beschrijving

Een heerlijk begin van je dag met deze kaneel milkshake, zo start je dag goed! Ook heerlijk voor tussendoor of zelfs als toetje. 

Benodigde ingrediënten voor 1 milkshake

  • 200 ml amandelmelk ongezoet
  • 50 gram Griekse yoghurt
  • 25 gram broodje kaneel whey + MCT (webshop)
  • Snuf kaneel (webshop)
  • Optioneel: extra slagroom als topping
  • Optioneel: ijsblokjes

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten in een shakebeker of blender en mix door elkaar.
  2. Proef en breng eventueel nog verder op smaak met extra kaneelpoeder en/of extra slagroom als topping.

Voedingswaarden per milkshake

  • Kcal 194
  • Koolhydraten 3.1 gram
  • Vetten 10.5 gram
  • Eiwitten 22.1 gram
  • Vezels 0 gram

Tip voor variatie:

In plaats van amandelmelk kun je ook water gebruiken. Houd je niet zo van kaneel? Kies dan voor een andere smaak whey en laat het kaneel weg of vervang door bijvoorbeeld cacaopoeder.


Benieuwd naar meer van deze gezonde koolhydraatarme recepten? Bekijk dan mijn kookboeken of kijk eens op mijn instagram @gezonderecepten of mijn Facebook pagina Koken met Lisa

Vind je dit een lekker recept? Deel het met je vrienden:

Interessante artikelen voor een koolhydraatarme levensstijl:

Koolhydraatarme monchoutaart
Recept: Koolhydraatarme monchoutaart

Heb je wel eens zin in een stukje taart zonder een bak suiker binnen te krijgen.. Nou dan ben je niet de enige! Probeer dan eens dit heerlijke recept voor een koolhydraatarme monchoutaart. Lees hier verder: Koolhydraatarme monchoutaart

Salty peanut caramel fudge
Recept: Salty peanut caramel fudge

Salty peanut caramel fudge, weer een heerlijk easy receptje wat je in een handomdraai op tafel hebt staan. Lees hier verder: Salty peanut caramel fudge

Chocolade milkshake
Recept: Chocolade milkshake

Een heerlijk begin van je dag met deze chocolade milkshake, zo start je dag goed! Lees hier verder: Chocolade milkshake

Ga terug naar alle koolhydraatarme recepten

low carb recepten