Bloemkool is niet meer weg te denken in een koolhydraatarme levensstijl. We vervangen rijst en aardappels vaak met bloemkool, maar deze heerlijke gezonde groente is ook heel goed te gebruiken om een soep van te maken. Probeer dit recept maar eens! Je vindt dit recept ook in boek 2 blz. 91.
Gremolata is een koude topping gemaakt van citroenrasp, knoflook en peterselie. Je kunt natuurlijk ook andere smaakmakers combineren, denk aan basilicum, oregano of koriander bijvoorbeeld. Croutons zijn ook lekker bij deze soep, deze kun je maken van (oud) koolhydraatarm brood of het knoflookbrood uit ‘Lisa kookt koolhydraatarm’ deel 1.
Benieuwd naar meer van deze gezonde koolhydraatarme recepten? Bekijk dan mijn kookboeken of kijk eens op mijn instagram @gezonderecepten of mijn Facebook pagina Koken met Lisa
Een eiwitrijke ijskoffie gemaakt van uiteraard koffie, amandelmelk, slagroom en eiwitpoeder. Lees hier verder: Eiwitrijke ijskoffie
Heb je wel eens zin in een stukje taart zonder een bak suiker binnen te krijgen.. Nou dan ben je niet de enige! Probeer dan eens dit heerlijke recept voor een koolhydraatarme monchoutaart. Lees hier verder: Koolhydraatarme monchoutaart
Hoeveel koolhydraten per dag voor jou geschikt is, hangt af van jouw doelstelling. Bereken hier de ideale macro verdeling om erachter te komen hoeveel eiwitten koolhydraten en vetten jij nodig hebt om af te vallen. Lees hier verder: Macros berekenen: hoeveel koolhydraten per dag is geschikt voor mij
Ga terug naar alle koolhydraatarme recepten
Ontvang nu de laatste updates over het koolhydraatarm dieet in je mailbox.