Deze tikka masala kipspiezen komen uit de Indiase keuken, zijn koolhydraatarm en echt heerlijk! Je kunt ze maken als diner, maar ook als lunch is dit recept heerlijk.
Je kunt een kant-en-klare kruidenpasta zonder suiker gebruiken, maar je kunt ook zelf een tikka masala kruidenmengsel maken van: 2 tl korianderpoeder, 1,5 tl komijnzaad poeder, 1 tl kurkuma poeder, 1 tl paprikapoeder, ½ tl kardemompoeder, ½ tl gemberpoeder, ½ tl knoflookpoeder, ½ theelepel uienpoeder, snuf kaneel, snuf kruidnagel, snuf nootmuskaat, cayennepeper naar smaak. In plaats van kippendijen kun je natuurlijk ook kipfilet gebruiken. Ik vind kippendijen zelf lekkerder en malser.
Benieuwd naar meer van deze gezonde koolhydraatarme recepten? Bekijk dan mijn kookboeken of kijk eens op mijn instagram @gezonderecepten of mijn Facebook pagina Koken met Lisa
Ga terug naar alle koolhydraatarme recepten
Ontvang nu de laatste updates over het koolhydraatarm dieet in je mailbox.