Ik heb al veel vegetarische vleesvervangers geprobeerd, maar vond de burgers nooit zo lekker. Toch wil ik wel wekelijks minimaal 1 keer vegetarisch eten en vind ik het leuk om nieuwe producten te blijven proberen. Zo kwam ik bij de burgers uit van Beyond Meat. De burger heb ik aan de randen nog wat extra gekruid met grof gemalen peperkorrels, Tex Mex kruiden en een beetje cajunkruiden. Hieronder vind je het precieze recept voor deze heerlijke burger.
Benieuwd naar meer van deze gezonde koolhydraatarme recepten? Bekijk dan mijn kookboeken of kijk eens op mijn instagram @gezonderecepten of mijn Facebook pagina Koken met Lisa
Dit hartige gerecht voor comfort food (Chileense maïspastei) is een klassiek Zuid-Amerikaans gerecht uit Chili. Zoals jullie weten ben ik met een nieuw boek bezig, een wereldgerechten special, dus ik ben volop aan het experimenteren, proeven en bek Lees hier verder: Koolhydraatarme Chileense pastel de choclo
Deze heerlijke cookies en cream speculoostaart is gemaakt met Lisa's nieuwe Whey eiwitpoeder en speculooskoekjes, smullen dus! Lees hier verder: Cookies en cream speculoostaart
Koolhydraatarme sushi, makkelijk om te maken en erg lekker! Dit low carb sushi recept kan door iedereen gemaakt worden en je kiest zelf de vulling. Lees hier verder: Koolhydraatarme sushi
Ga terug naar alle koolhydraatarme recepten
Ontvang nu de laatste updates over het koolhydraatarm dieet in je mailbox.