Amandelmeel is gemaakt van 100% amandelen zonder toevoegingen als het goed is! Dus elke maling zal zijn unieke verhouding aan suikers (koolhydraten) en vetten hebben. Elke oogst van amandelen is anders, het gevolg is de hoeveelheid koolhydraten en vetten kan verschillen per seizoen en oogstlocatie. Elke boom is uniek en elke rijping is uniek.
De waardes op de verpakking zijn dus altijd bij benadering, want deze verschillen dus eigenlijk per oogst. Vanuit een koolhydraatarm perspectief kun je dus het beste kiezen voor amandelmeel dat zo laag mogelijk is in koolhydraten.
Het koolhydraatarm dieet is zoals de naam zelf beschrijft een dieet waarbij je maar een minimale hoeveelheid koolhydraten binnenkrijgt. Lees hier verder: Wat is het koolhydraatarm dieet?
Mijn kookboek Lisa kookt koolhydraatarm is een koolhydraatarm receptenboek met 190 recepten waar je uit kunt kiezen. Lees hier verder: Waar kan ik Lisa's boek bekijken?
Beginnen met koolhydraatarm eten betekent dat je brood, pasta, aardappelen en frisdrank met suiker moet overslaan. Ontdek wat allemaal wel mag en begin vandaag. Lees hier verder: Hoe kan ik het beste beginnen?
Ga terug naar alle vragen over het koolhydraatarm dieet
Ontvang nu de laatste updates over het koolhydraatarm dieet in je mailbox.