Afvallen met het koolhydraatarm dieet

"Gezond en effectief afvallen op een makkelijke manier"

Zondag, 29 Maart 2020

Wil jij ook een gezond, fit en strak lijf? Ontdek het koolhydraatarm dieet met onder andere:

  • 200 gezonde koolhydraatarme recepten
  • Uitgebreide boodschappenlijst
  • Gedetailleerde Ingrediënten informatie
  • Gezonde snacks & tussendoortjes
  • Bonusmateriaal (3 producten)
koolhydraatarm dieet

Het Uitgebreide Koolhydraatarm Dieetplan

Het dieetplan bestaat uit 3 onderdelen

We hebben een volledig koolhydraatarm dieet samengesteld bestaande uit voedingschema's, een boodschappenlijst en 200 koolhydraatarme recepten. De voedingschema's zijn samengesteld met recepten die terug te vinden zijn in het receptenboek waarbij sommige koolhydraatarme recepten makkelijk en snel klaar te maken zijn en andere recepten iets meer tijd vragen. Je kunt direct beginnen met koolhydraatarm eten en afvallen. Je zult veel nieuwe gerechten en unieke recepten ontdekken die koolhydraatarm en gezond zijn. Met het koolhydraatarm dieetplan ontvang je de volgende onderdelen:

  • Voedingschema's, boodschappenlijst en voorraadkast
  • Het receptenboek met 200 koolhydraatarme recepten
  • Bonusmateriaal 1 (43 gezonde smoothie recepten)
  • Bonusmateriaal 2 (Basis kennisboek over afvallen)
  • Bonusmateriaal 3 (Buikspieroefeningen Gids)

1. Voedingschema's Koolhydraatarm dieet

De voedingschema's bestaan uit koolhydraatarme weekmenu's met recepten die verwijzen naar gerechten in het receptenboek. Er staan ook suggesties om te variëren zodat je altijd wat kunt eten dat je lekker vindt en koolhydraatarm is. De weekmenu's bestaan uiteraard uit 7 dagen waarbij elke dag bestaat uit een ontbijt, lunch, diner en drie koolhydraatarme snacks. Dus als je honger hebt tussen twee maaltijden in kun je verantwoord een gezonde koolhydraatarme snack eten.

weekmenu koolhydraatarm dieet
koolhydraatarm eten gezond
koolhydraatarm dieet schema

2. Voorraadkast en Boodschappenlijst Koolhydraatarm dieet

Wanneer je gewicht wilt verliezen is dit meestal een kwestie van anders eten en niet perse minder eten. In dit geval betekent minder koolhydraten eten dat je ook andere producten gaat kopen in de supermarkt. In de door ons opgestelde koolhydraatarme voorraad-lijst vind je veel voorbeelden van producten die je altijd kunt gebruiken en op voorraad kunt hebben in het koolhydraatarm dieet.

ingredienten koolhydraatarm dieet
boodschappen koolhydraatarm dieet

Het Koolhydraatarm Receptenboek

Ruim 200 Koolhydraatarme Recepten

In het receptenboek vind je koolhydraatarme ontbijt, lunch en diner recepten met afbeeldingen, ingrediënten en gedetailleerde bereidingswijze. In het boek staan ook recepten voor koolhydraatarme tussendoortjes (gezonde snacks) en bij-gerechten. Bij veel gerechten vind je ook een tip om variatie aan het gerecht te brengen zodat je het naar jouw eigen wensen kunt 'customizen'. De meeste gerechten zijn eenvoudig te bereiden, dus als je de stapsgewijze bereiding volgt, kan er niets fout gaan. Met de recepten zul je nieuwe smaken en lekkere koolhydraatarme gerechten ontdekken zodat je het afvallen voor jezelf makkelijker en leuker kunt maken.

Een kleine selectie uit de Koolhydraatarme ontbijt en lunch recepten

koolhydraatarm toetje
havermoutcake
koolhydraatarme loempia's

Wat als je iets niet lekker vindt

Vind je het ene koolhydraatarme gerecht niet lekker, dan kun je makkelijk een variant proberen met een aantal andere koolhydraatarme ingrediënten. Vaak blijkt dat als iemand is afgevallen met het kolhydraatarm dieet, dat ze een aantal gezonde koolhydraatarme gewoontes blijven aanhouden in hun leven. Hierdoor krijg je meer beheersing over je eigen gewicht. En daar draait het om, uiteindelijk wil je een gezond en slank lijf waarbij je zelf keuzes kunt maken over wat je wel en niet wilt eten zonder weer aan te komen. Zo heb je controle over je eigen lijf en heb je geen last van het jojo effect.

Een kleine selectie uit de Koolhydraatarme diner recepten

garnalen koolhydraatarm recept
gebraden kip
zalmrolletje

Wat ontvang je allemaal (alles op een rijtje)

1. het dieetplan, 2. Maar liefst 200 Koolhydraatarme recepten, 3. bonusmateriaal.

1. Het Koolhydraatarm Dieetplan:

Boodschappenlijst

Voedingschema's per week

Koolhydraatarm dieet starten

Online begeleiding*

2. Koolhydraatarme recepten (200):

45 Ontbijt recepten

35 Lunch recepten

45 Diner recepten

25 Gezonde dressings, sauzen en pesto's

25 Koolhydraatarme Snacks

15 Recepten voor bijgerechten

pijl

* Tijdelijke aanbieding:

Alle nieuwe klanten die het koolhydraatarm dieetplan bestellen krijgen gratis 4 weken online begeleiding (via e-mail, Whatsapp of Skype) ter waarde van €49,95 Hiermee wordt de kans op het breiken van uw streefgewicht een stuk groter en de kans dat u terugvalt in oude gewoontes en weer aankomt een stuk kleiner. Bij aankoop van het koolhydraatarm dieet stemt u in met de voorwaarden.

3. Bonus materiaal:

15 fruit smoothie recepten

14 groene smoothie recepten

14 gezonde detox waters

Buikspieroefeningen Gids

Kennisboek afvallen

Niet tevreden?

Actie tot maandag 30 maart: het complete Koolhydraatarm dieetplan voor éénmalig €31,95 €19,95

 Veilig betalen via uw eigen bank:

Vul uw gegevens in om het koolhydraatarm dieetplan te bestellen:

Voornaam: *

Achternaam: *

Adres: *

Postcode: *

Plaats: *

Land: *

E-mailadres: *

Ervaringen van anderen met ons Koolhydraatarm dieet

Laat hier ook een reactie achter

reactie

Rogier

Ik en mijn vriendin hebben al best wat jaren last van overgewicht (gehad!). Ik denk allebei zo'n 10 kilo te veel. We hebben samen de stap gemaakt en we doen om en om koken voor elkaar met jullie gezonde recepten. Ik ben ook erg blij met het bonusmateriaal want dat heeft mij ook aan het sporten gekregen.
reactie

Wendy

Door jullie koolhydraatarm dieet en mijn lichamelijke verandering ben ik echt een stuk zelfverzekerder geworden en vooral blij met mijn eigen lichaam. Ik eet (en snoep) nu veel gezonder en ik vind van sommige recepten de koolhydraatarme variant zelfs lekkerder dan de variant met veel snelle koolhydraten. Afvallen werkt echt met jullie dieetplan. Wendy
reactie

Vera

Wat ben ik blij dat ik het roer heb omgegooid. Ik werd op een gegeven moment ook gek van mezelf, ik wilde zo graag maar het lukte me niet om blijven af te vallen. Telkens glipte mijn oude gewoonten weer terug in mijn leven en kwam ik weer aan. Ik heb gekozen voor een geleidelijke aanpak. Dus eerst 1 dag in de week, toen twee enzovoort. Nu eet ik 5 dagen koolhydraatarm en twee dagen eet ik wat ik wil. Heel fijn die 'cheat days'. Nu ben ik in staat om zelf mijn gewicht te handhaven en ben ik al 3 maanden op hetzelfde gewicht (59 kilo) waar ik met mijn lengte best wel tevreden mee ben. Ik kijk uit naar jullie volgende receptenboek!
reactie

Geert

Wauw al die positieve reacties hier, ik moet zeggen dat mijn ervaring tot nu toe ook positief is. Ik denk dat het dieet ook zo goed werkt omdat je zelf leert verantwoordelijk te zijn en ik ook bewust ben geworden van de producten die ervoor zorgde dat ik niet kon afvallen (vooral producten vol suiker en dus minder van vet in mijn geval). Dat bewustzijn heeft zeker bijgedragen aan mijn afvallen proces. Ik ben nu 12 kilo kwijt en wil er nog 7 afkrijgen. Ik doe het rustig aan, maar dat is voor mij prima anders val ik toch weer terug en krijg ik weer zo'n jojo effect.
reactie

Anne

Ik was altijd onzeker over mijn buik en benen, veel kleren passen mij niet mooi en dat is wel wat ik graag wilde. Ik heb na veel diëten en pogingen om af te vallen het anders aangepakt. Ik heb eerst een dieet gezocht wat bij me past. En dat is absoluut jullie koolhydraatarm dieet. Ik ben al 11 kilo kwijt en ik bijna op mijn streefgewicht. Ik durf jullie dieetplan zeker aan te raden.
reactie

Stijn

Ik vind het koolhydraatarm dieet een zeer fijn dieet omdat ik wel producten die rijk aan eiwitten mag eten. Omdat eiwitten mogen en ik naast het dieet ook ben gaan sporten is dat erg fijn dat ik tegelijkertijd ook mijn spieren kan behouden en zelfs opbouwen tijdens het afvallen. Er zijn veel recepten die daar geschikt voor zijn. Echt top!
reactie

Emanuel

Elke dag geniet ik lekker van die gezonde koolhydraatarme snacks. Op mijn werk is het erg handig om die snacks mee te nemen!
reactie

Hennie (kok)

Ik ben positief verbaasd door jullie creatieve oplossingen voor dressings en sausjes. Ik ben zelf kok en ik weet hoe ongezond deze vaak zijn. Erg creatief! Ik ben nu 1 week bezig en heb goede hoop. Hennie
reactie

Miss L.

Ik vind het zelf erg fijn dat ik kan variëren tussen de voedingschema's en niet perse een vaste volgorde hoef aan te houden (mag natuurlijk wel). Dat geeft mij veel vrijheid en daar kan ik goed mee omgaan. Kun je dat wat minder goed dan kun je gewoon de schema's volgen. My 2 cents.. Lianne
reactie

Bart Wester

Top dieet als je het mij vraagt, ik ben niet zo van die hypes met superfoods enzo, ben blij dat ik koolhydraatarm eet nu. Bart
reactie

Sabiha

Ik ben blij dat jullie de recepten met bereiding en ingrediënten gekozen hebben voor allerlei 'normale' ingrediënten die ik gewoon bij de supermarkt kan kopen. Dat vond ik zelf belangrijk omdat ik geen zin heb om allemaal speciaal zaken af te moeten gaan.
reactie

Maaike

Ik ben door mijn zwangerschap 10 kilo aangekomen en die ik blijven 'hangen'. Ik wilde heel graag weer een wat strakke buik en taille. Na 4 maanden het dieet gevold te hebben ben ik best wel tevreden, maar nog niet helemaal :) ik wil mijn oude kleren weer aankunnen.
reactie

Radmila

Ik ben fan van jullie recepten voor koolhydraatarme tussendoortjes. Ik houd namelijk van eten en dan hoef ik geen honger te lijden en kan ik toch afvalle.
reactie

Erica

Omdat jullie meerdere malen mijn vragen hebben beantwoord wil ik hier ook wel mijn ervaring delen. Het algemeen afvallen boek is duidelijk geschreven en daar heb ik ook veel kennis van opgedaan. Het dieetplan met voedingschema's en recepten bevalt me tot nu toe erg goed. Ik val af en ik ontdek nieuwe gerechten. Dat was mijn (hoge) verwachting ook. Nogmaals dank. Erica
reactie

Jessie

Super lekkere koolhydraatarme recepten, veel kende ik er nog niet! Elke euro waard!
reactie

Rick Konings

diëten werken in mijj eigen ervaring maar tijdelijk. Ik heb vaak last van het jojo effect. In de zomer ben ik fysiek op zich goed in vorm maar de afgelopen 3 jaar ben ik na de zomer toch elke keer langzaam 5-7 kilo aangekomen. Dit is de eerste winter dat ik dat heb kunnen voorkomen en ik heb het gevoel dat ik het ook zelf onder controle heb met jullie schema's en recepten. Thanks!
reactie

Jeroen

Ik heb voor het koolhydraatarm dieet gekozen omdat ik ook met mijn gezin rekening moet houden en niet elke dag een streng dieet kan volhouden. Het koolhydraatarm dieet was daarom een goede uitkomst omdat het gewoon gezond eten is en mijn man en kinderen het ook lusten (niet alles, maar het valt me reuze mee!) mijn conclusie: 9 kilo afgevallen en een gezonder gezin :)
reactie

Mark @ koolhydraatarmdieet.nl

Hallo Bram, bedankt voor je vraag. In de meeste recepten zitten wel wat koolhydraten, want je hebt dagelijks ook koolhydraten nodig want dat levert jou energie. Alle recepten zijn koolhydraatarm, en enkele zijn volledig koolhydraatvrij.
reactie

Bram

Ik had een vraag over de recepten in het koolhydraatarme receptenboek, zijn dit allemaal recepten met 0 gram koolhydraten of zitten er wel koolhydraten in, want het lijkt me niet gezond om 0 gram koolhydraten binnen te krijgen. Groeten Bram
reactie

Cindy

Na mijn zwangerschap wilde ik snel afvallen maar dat viel tegen door alle extra energie die mijn kleine opeist. Op aanraden van mijn vriendin heb ik jullie koolhydraatarm dieetplan aangeschaft. Omdat ik voor mijn zwangerschap nooit last heb gehad van overgewicht was voor mij het boek over succesvol afvallen erg handig. Met name het stuk over de voeding industrie was voor mij wel een eye-opener. Ik volg nu 1,5 de voedingschema's en dat gaat goed. Ik ben afgevallen maar merk ook resultaat dat mijn broeken wat losser zitten. Aanrader dus wat mij betreft.
reactie

Willem

Ik dacht dat ik altijd te weinig sportte en daarom niet kon afvallen. Nu begrijp ik dat succesvol afvallen voor 75% uit voeding bestaat en maar 25% uit sport. Mijn aandacht is dus verlegd naar lekker maar wel koolhydraatarm eten. Dankjewel voor deze les (en de recepten!)
reactie

Jannie H.

ik vind mezelf al 10 jaar te 'vol'. Met name rond mijn buik was ik te dik. Ik wilde graag afvallen, maar dit lukte telkens maar tijdelijk. Snel 4 kilo afvallen met een crash dieet lukte wel maar snel viel ik terug. Achteraf is de oplossing simpel: mijn hele levensstijl veranderen. Jullie receptenboek met koolhydraatarmerecepten is de basis hiervoor geweest!
reactie

Ruud

Jullie hebben mij gevraagd mijn ervaring te delen, bij deze mijn ervaring met jullie koolhydraatarm dieet. Een flexibel dieet waarbij de nadruk niet ligt op het aantal calorieën dat je binnenkrijgt, maar wat voor calorieën je binnen krijgt. Ik merkte dat ik veel te hoog zat in producten en voedingsmiddelen vol met suiker (voornamelijk snelle koolhydraten). Dit heb ik veranderd in het eten van meer voedingsvezels en complexe koolhydraten. Daarmee ben ik nu 6 kilo afgevallen en het fijnste voor mijzelf is dat ik geen honger hoef te lijden. Groet, Ruud
reactie

Lida Geraerts

Ik ben 5 maanden geleden met het koolhydraatarm dieet begonnen. Mijn doelstelling was om 10 kilo af te vallen. Nou in de eerste 3 weken ben ik 3 kilo afgevallen, daarna ging het wat langzamer en ben ik ook op vakantie geweest. Na mijn vakantie ben ik weer vol motivatie verder gegaan. Na twee maanden was ik 5 kilo afgevallen en daarna elke maand 1,5 kilo eraf. Nu ben en blijf ik mooi op mijn ideale gewicht van 58 kilo. De voedingschema's waren echt een goede Hulp voor mij als onervaren afvaller. Bedankt!

Laat ook een reactie achter

Het Koolhydraatarm Dieetplan Bestellen