Benodigde ingrediƫnten voor 1 persoon

  • 8 plakjes rosbief
  • 8 theelepels truffelmayo
  • 2 snack komkommers
  • 2 handjes rucola
  • 25 gram Parmezaanse kaas
  • Peper en zout

Bereiding

  1. Leg de plakjes rosbief op een bord en verdeel hier de truffelmayonaise overheen en eventueel wat peper en zout.
  2. Verdeel de rucola over de rosbief plakjes en snijd de komkommer in dunne reepjes en leg er een paar op de rucola.
  3. Rasp wat Parmezaanse kaas en verdeel over de rosbief en rol op.

Voedingswaarden per persoon/portie

  • Kcal 480
  • KHD 2.6 gr
  • Vetten 40.9 gr
  • Eiwitten 24.4 gr
  • Vezels 1.6 gr

Probeer ook eens deze andere recepten van Lisa

Kaasgehaktballen met tomatensaus

Kaasgehaktballen met tomatensaus

Een lekker diner recept voor gehaktballen in tomatensaus met een speciale twist met kaas. Overheerlijk en gezond, bekijk hier het recept.

Gevulde paprika

Gevulde paprika

Bekijk dit heerlijke koolhydraatarm recept gevulde puntpaprika. Gezond en lekker met veel groenten en gehakt.

Red velvet valentijn cakejes

Red velvet valentijn cakejes

Red velvet Valentijn cakejes, leuk om te maken voor je geliefde of gewoon voor jezelf <3

Sticky bloemkoolroosjes met teriyaki marinade en zoetzure groenten

Sticky bloemkoolroosjes met teriyaki marinade en zoetzure groenten

Bloemkoolroosjes zijn koolhydraatarm, bekijk nu dit recept voor een lekkere sticky variant met teriyaki marinade met zoetzure groenten.

Benieuwd naar meer van deze gezonde koolhydraatarme recepten? Kijk dan eens op mijn instagram @gezonderecepten of mijn Facebook pagina Facebook.com/kokenmetlisa