Benodigde ingrediënten voor 2 personen

  • 2 sneden keto brood (webshop)
  • 120 gram carpaccio
  • 40 gram oude kaas
  • 30 gram rucola
  • 30 gram zongedroogde tomaatjes
  • 25 gram pijnboompitten
  • 2 eetlepels truffelmayonaise
  • Peper en zout

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin en zet even aan de kant.
  2. Leg op ieder bord een snee keto brood en verdeel hier overheen de carpaccio. Verdeel de truffelmayonaise over de carpaccio en bestrooi met peper en zout.
  3. Verdeel daaroverheen de rucola, zongedroogde tomaten, stukjes oude kaas en pijnboompitten.

Voedingswaarden per persoon

  • Kcal 452
  • KHD 6.2 gr
  • Vetten 32 gr
  • Eiwitten 31.6 gr
  • Vezels 4.4 gr

Probeer ook eens deze andere recepten van Lisa

Kip Stroganoff met bloemkoolrijst

Kip Stroganoff met bloemkoolrijst

Deze kip Stroganoff is één van de favoriete recepten uit boek 1 blz. 139, zo heerlijk zacht van smaak en super simpel om te maken, echt een super lekkere en goed vullende maaltijd.

Koolhydraatarme hartige muffins

Koolhydraatarme hartige muffins

Een eenvoudig koolhydraatarm recept, gebakken ei met groente en ham. Ideaal als snel ontbijt, meenemen als lunch en vele variaties mogelijk met een omelet

Champignon omelet

Champignon omelet

Een champignon omelet is koolhydraatarm en ideaal als ontbijt of lunch. Je kunt dit koolhydraatarm recept natuurlijk naar je eigen hand zetten.

Griekse kipspiesjes met salade

Griekse kipspiesjes met salade

Griekse kipspiesjes met tomaten bloemkoolrijst, tzatziki en salade.

Benieuwd naar meer van deze gezonde koolhydraatarme recepten? Kijk dan eens op mijn instagram @gezonderecepten of mijn Facebook pagina Facebook.com/kokenmetlisa