Benodigde ingrediƫnten voor 1 bak ijs

  • 130 gram cashewnoten
  • 120 gram wunda melk
  • 120 gram maple syrup (webshop)

Bereiding

  1. Week de cashewnoten in water en laat dit een nachtje staan.
  2. De dag erna giet je de cashewnoten af en doe je deze samen met de melk en de maple syrup in de blender tot een gladde massa.
  3. Doe het in een afgesloten bak en zet in de vriezer en spatel elke 2 uur even om.
  4. De dag erna haal je het weer uit de vriezer en laat je iets ontdooien en doe je het weer in de blender.
  5. Blend het opnieuw en je kunt er nog een scheutje melk bij doen.
  6. Doe het weer in de bak en vries in, laat altijd even ontdooien voordat je het serveert.

Voedingswaarden per bol

  • Kcal 88
  • KHD 2 gr
  • Vetten 5.7 gr
  • Eiwitten 2.5 gr

Probeer ook eens deze andere recepten van Lisa

Blauwe bessenjam

Blauwe bessenjam

Blauwe bessenjam lekker fris en gezond

Koolhydraatarme shakshuka

Koolhydraatarme shakshuka

Shakshuka is een koolhydraatarm eenpansgerecht met groeten, tomatensaus en gestolde eieren. Een gezond en voedzaam gerecht wat snel op tafel staat en oorspronkelijk afkomstig is uit het Middellandse zeegebied.

Hollands jachtpannetje met hamlappen

Hollands jachtpannetje met hamlappen

Lekker puur Hollands jachtpannetje met hamlappen, echt een heerlijk recept voor wanneer het wat kouder is.

Speculoos cake

Speculoos cake

Heerlijke speculoos cake, met de smaak van echte speculaas, wie vindt dat nou niet lekker!

Benieuwd naar meer van deze gezonde koolhydraatarme recepten? Kijk dan eens op mijn instagram @gezonderecepten of mijn Facebook pagina Facebook.com/kokenmetlisa