Benodigde ingrediënten voor 10 repen

Bodem 

  • 30 gram amandelmeel (webshop)
  • 40 gram geraspte kokos
  • 60 gram appelmoes 0%
  • 20 gram roomboter ongezouten
  • 30 gram heavenly dark (Steviala)
  • 1 theel. bakpoeder (webshop)
  • 35 gram Sukrin gold
  • 0.5 theel. vanille aroma
  • 30 gram pecannoten 

Karamel laag 

  • 70 gram appelmoes 0%
  • 140 ml slagroom
  • 20 gram heavenly dark (Steviala)
  • 20 gram caramel crush (Steviala)
  • 65 gram Sukrin gold
  • Snufje zout

Chocolade Laag 

  • 50 gram pure chocolade 90%

Bereiding

  1. Bodem: verwarm de oven voor op 175 graden. Smelt de roomboter in een pannetje en voeg hier de heavenly dark, Sukrin gold, vanille aroma en de appelmoes aan toe, roer goed door en laat het warm worden. Voeg dan de bakpoeder toe en roer weer goed door. Schep het amandelmeel en kokosrasp erdoorheen en roer zodat alles goed gemengd is.
  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier en schenk het mengsel erop en druk plat tot ongeveer 1 cm dik. Zet voor 10 à 15 minuten in de oven en laat daarna afkoelen.
  3. Karamel laag: doe alle ingrediënten in een pannetje en laat het borrelen en roer zo nu en dan door zodat het niet aanbrand. Zodra het begint in te dikken en je er een s in kan schrijven is de saus goed.
  4. Bekleed een brownievorm met bakpapier en druk hier de bodem in uit. Strooi er pecannoten overheen en schenk daar de karamelsaus overheen. Laat voor een uur uitharden in de koelkast.
  5. Chocolade laag: smelt de chocolade in een pannetje en roer goed door zodat het niet aanbrandt. 
  6. Zodra de karamel laag is uitgehard, schenk je het eroverheen. Laat in de koelkast uitharden.

Voedingswaarden per reep

  • Kcal 157
  • KHD 3.9 gr
  • Vetten 13.5 gr
  • Eiwitten 1.9 gr

Probeer ook eens deze andere recepten van Lisa

Ontbijttaart met blauwe bessen

Ontbijttaart met blauwe bessen

Probeer nu dit koolhydraatarm recept voor een heerlijke lowcarb ontbijttaart met blauwe bessen. Ideaal als lekker en gezond ontbijtje.

Zomerse rijstsalade met pesto

Zomerse rijstsalade met pesto

Zomerse rijstsalade met pesto, lekker op een warme dag als je even geen zin hebt uitgebreid te koken.

Witlof met ham en kaassaus uit de oven

Witlof met ham en kaassaus uit de oven

Lekker Hollands, want daar houden jullie toch zo van! Met deze witlof met ham en kaassaus zet je een heerlijke maaltijd op tafel en krijg je ook nog eens wat vitaminen binnen! Serveer dit gerecht bijvoorbeeld met een lekkere salade of gekookte brocco

Kipsate met pindasaus en zoetzure komkommer

Kipsate met pindasaus en zoetzure komkommer

Heerlijke malse kipsaté met zelfgemaakte pindasaus en zoetzure komkommer.

Benieuwd naar meer van deze gezonde koolhydraatarme recepten? Kijk dan eens op mijn instagram @gezonderecepten of mijn Facebook pagina Facebook.com/kokenmetlisa