Benodigde ingrediƫnten voor 2 personen

  • 2 sneden keto brood (webshop)
  • 120 gram carpaccio
  • 40 gram oude kaas
  • 30 gram rucola
  • 30 gram zongedroogde tomaatjes
  • 25 gram pijnboompitten
  • 2 eetlepels truffelmayonaise
  • Peper en zout

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin en zet even aan de kant.
  2. Leg op ieder bord een snee keto brood en verdeel hier overheen de carpaccio. Verdeel de truffelmayonaise over de carpaccio en bestrooi met peper en zout.
  3. Verdeel daaroverheen de rucola, zongedroogde tomaten, stukjes oude kaas en pijnboompitten.

Voedingswaarden per persoon

  • Kcal 452
  • KHD 6.2 gr
  • Vetten 32 gr
  • Eiwitten 31.6 gr
  • Vezels 4.4 gr

Probeer ook eens deze andere recepten van Lisa

Appelpartjes met pindakaas

Appelpartjes met pindakaas

Dit recept is ideaal als hartig en zoet tussendoortje. Dit receptn met Appalpartjes met pindakaas is koolhydraatbeperkt.

Aardbeien frambozen kwarktaart met biscuitbodem

Aardbeien frambozen kwarktaart met biscuitbodem

Aardbeien frambozen kwarktaart met biscuitbodem, heerlijke frisse smaak en simpel om te maken!

Pittige kip met zoetzure komkommer

Pittige kip met zoetzure komkommer

Heerlijk pittig kipgerecht met verfrissende zoetzure komkommer. Dit is een super lekker recept dat zo op tafel staat.

Sla wraps hotdog

Sla wraps hotdog

Heerlijke sla wraps hotdog. Heerlijk als lunch maar ook als diner.

Benieuwd naar meer van deze gezonde koolhydraatarme recepten? Kijk dan eens op mijn instagram @gezonderecepten of mijn Facebook pagina Facebook.com/kokenmetlisa